Diamant jako symbol luxusu a elegance

Přemýšlíte, čím potěšit ženu? Sázkou na jistotu je šperk. Potěší totiž každou ženu. Manželku, přítelkyni, dceru, sestru, maminku, tetu i kamarádku. A co jí darovat? Náhrdelník, řetízek, náramek, nebo náušnice? A jaké? Zlaté, stříbrné, s diamantem, perličkou či bez?

Darovaný šperk by obdarovaná v první řadě měla ráda nosit. Měl by se jí tedy líbit. Primárně proto vycházejte z jejího vkusu. Zkrátka si obhlédněte, jaké šperky obdarovaná nosí, a těm svůj výběr přizpůsobte.

Jaký má obdarovaná vkus?

Jsou to prsteny, náušnice, náhrdelníky, nebo spíše náramky? A z jakého materiálu? Zlaté, stříbrné, z chirurgické oceli? Má ráda šperky s drahými kameny? Přívěsky s diamantem? Zkrátka se snažte primárně vycházet z jejího vkusu. V potaz ale vezměte i styl jejího oblékání a barvy, které ráda nosí. Rovněž vysledujte, zda se zdobí každý den, nebo jen občas, například do divadla nebo na slavnostní večeři.

K jaké příležitosti?

Hodnota šperku by měla být přímo úměrná příležitosti. Čím výjimečnější je, tím hodnotnější šperk byste měli zvolit. Zatímco k narozeninám a Valentýnu se nemusíte zdráhat darovat přívěsek s diamantem, takové vyznání lásky či poděkování (například za porod) už si žádá šperk o něco hodnotnější. Vhodné jsou náušnice s drahými kameny, perlami či náhrdelník s diamanty.

Symbol puncu a krásy

Diamanty jsou symbolem puncu a elegance, symbolem luxusu a krásy. Jejich nespornou výhodou je, že je mohou nosit ženy všech věkových kategorií i typu postav. Sluší blondýnkám i tmavovláskám, ženám štíhlým i plnoštíhlým. Zkrátka všem.

Různé tvary a motivy

Diamantové přívěsky jsou na trhu k sehnání v různých tvarech a motivech. Ty z e-shopu diamant-eshop.cz pocházejí z dílny ryze českého zlatnictví Optima Diamant. Kouzelné jsou diamantové přívěsky ve tvaru čtyřlístku, srdce či květiny. Takovýto dárek zkrátka potěší stoprocentně.

Autor příspěvku: admin