Chcete udělat své mamince, ženě nebo třeba sestře radost? Věnujte diamantové šperky

V našem životě přichází spousta příležitostí, při kterých se chceme dárkem věnovaným zvláště ženám přímo blýsknout. Speciální dárky si žádají třeba kulaté narozeniny, ale také třeba ukončení vysokoškolského studia, pro mnohé je obrovským důvodem k díkům a odměně v podobě šperku i porození potomka nebo třeba pomoc v situaci, kdy nám bylo „ouvej“, a nikdo jiný nám pomoci nechtěl.

Ať už hledáte šperk pro ženu z jakéhokoli důvodu, vězte, že šperky s diamanty vždy řeknou obdarované, jak moc vám na ní záleží.

Krásné a obdivované diamantové prsteny

Mezi velmi oblíbené šperky s drahými kameny se řadí diamantové prsteny. Mohou být honosně zdobeny a tím i dražší, ale k dostání jsou i typy, které koupíte již za cenu kolem 10 000 Kč. Jsou tedy cenově dostupné pro drtivou většinu z nás. Velmi hezky působí např. novinka mezi diamantovými prsteny na klenotyaurum.cz, což je prsten s brilianty tvořen třemi úzkými prstýnky z bílého zlata s různým počtem diamantů. Nositelka může navléknout všechny najednou, nebo je nosit dle nálady tak, jak je jí právě milé.

Velmi hezky vypadají i prsteny tvořené různobarevnými drahými kameny. Kupříkladu může být uprostřed prstenu rubín, a kolem něj usazené čiré brilianty. Celek pak tvoří krásnou kytičku.

Věnujte náramek s brilianty

Skvělou volbou jsou také diamantové náramky. Tady nemusíte tolik řešit velikost, jako třeba u prstýnku. Vybrat si můžete náramek elegantní, jednoduchý, honosně zdobený, tvořený několika typy zlata… Rozdíly jsou velké a vyberete jak mladé slečně, tak dámě v letech.

Je dobré vědět, že na silnějším zápěstí je hezčí o něco silnější řetízek. Tenounký typ by mohl zápěstí opticky ještě ztučnit. Hubenému zápěstí můžete věnovat jakýkoli náramek.

Podívejte se na klenotyaurum.cz kde najdete spoustu velmi hezkých a originálních šperků, z nichž si jistě vyberete. Za podívání se stojí i přívěšky s diamanty nebo třeba diamantové náušnice.

Autor příspěvku: admin