BDSM může být zajímavé i pro širokou veřejnost

Po nějaké době už to většině párů přestává v posteli klapat. Většinou je na vině nedostatečná fantazie. Přitom je tolik možností, jak milostný život osvěžit. Jednou z těch nejosvědčenějších je třeba BSDM sex.

Nemusí se za všech okolností jednat o žádnou velkou řezničinu. Některé aspekty tohoto druhu milování si dokáží užít i jedinci, kterým ponižování ani nadvláda nic moc neříkají.

Oblečení pro fajnšmekry

Většina párů už podle mnoha průzkumů zkusila erotické oblečení. Obvykle se však jednalo o podvazky a podobnou romantiku. Kdo chce ovšem trochu něco divočejšího, měl by se zaměřit spíše na latex oblečení.

Latex při sexu rozhodně nevadí, ba naopak. Většinou se jedná o příjemné zpestření každého milování. Latex ze zatáčku trochu tlačí, nicméně po nějaké době je možné si celkem dobře zvyknout. Hodně záleží na tom, co si na sebe člověk navleče. Rozhodně je velký rozdíl mezi latex korzety a celotělovým oblečením.

To se může hlavně začátečníkům navlékat skutečně složitě. Dost ovšem pomáhá vhodný pudr, který se používá jak pro ochranu pokožky, tak i samotného latexu. Komu tento materiál přeci jen trochu vadí a rád by na lůžku zachoval správnou BSDM atmosféru, může místo něj použít kůži či koženku. I kožené korzety jsou sexy.

Líbivé a praktické zároveň

Latex a kůže se nepoužívá pouze pro standardní svršky, ale běžně se z těchto materiálů vyrábí také BDSM masky.

Říká se, že jsou latexové masky – fenomén z tajemného světa a něco na tom asi bude. Nasazené totiž vypadají až děsivě, avšak zároveň i svůdně. Běžně se vyrábí jak klasické modely, tak i verze s umělohmotnými penisy. Ty jsou hodně zajímavé hlavně pro lesbické páry, nicméně nikde není řečeno, že si s nimi nedokáží užít také muži.

Alternativou k těmto maskám mohou být náhubky, které fungují víceméně stejně. Jen nezakrývají celý obličej, ale pouze ústa.

Moderní pomůcky

Mezi dnes již klasické BDSM pomůcky je možné označit i Magic wand, dráždidlo, které je vhodné pro obě pohlaví. Jeho hlavní výhodou je šest stupňů výkonu. Ten poslední je skutečně sado-maso a užijí si ho jen ti nejotrlejší.

Autor příspěvku: admin