Ukliďte si! Regály a přepravky jsou skvělí pomocníci

Taky nevíte, kam s nepotřebnými, málo používanými nebo sezónními věcmi? Nekupujte novou skříň nebo komodu. Skvěle poslouží různé regály a přepravky.

Regály a přepravky patří do každé domácnosti

Zapomeňte na to, že jsou regály a přepravky vhodné jenom do průmyslových skladů nebo různých prodejen. Dobře nám poslouží i v domácnosti, když potřebujeme uklidit. Nejspíš nezaváháte nad jejich požitím v garáží nebo ve sklepě. Snadno se do nich uklidí nářadí, autopotřeby, nepotřebná nebo jen občas používaná domácí chemie a úklidové prostředky. Ale užití najdou i uvnitř domu v obytných prostorách. Proč ne! Není problém do nich uklidit nepoužívané oblečení, sezónní věci i sportovní potřeby. Skvěle poslouží v komoře na uskladnění brambor, jablek nebo jiného ovoce či zeleniny. Dostatek přepravek uložených v přehledných, dobře přístupných a dostatečně nosných regálech, je základem uklizené a přehledné domácnosti.

Navrhni si regál na míru

Máte malou garáž, velkou stodolu nebo šatnu specifického tvaru? Navrhněte si regál na míru a hned zjistěte i jeho cenu. Návrhář policových i jiných regálů nabízí prodejce regálů přepravek a dílenského nábytku STORAGE CZ. Praktické regály lze využít na uskladnění samostatných věcí, ale i jako organizér na krabice či plastové přepravky, či přímo na pověšení věcí. V dílně získáte přehled o všem, co v ní máte, ve sklepě bezpečí pro své zavařeniny a v šatně levné řešení pro ukládání oblečení. Ne vše musí být v nábytkových policích a skříních. Profi regály jsou praktické, dobře vypadají, mají vyšší nosnost a přijatelnou cenu.

Stohovací přepravky šetří místo

Možná jste propadly vášni ukládání věcí do krabic. Jejich nosnost však bývá nedostačující, trpí ve vlhkém prostředí a mnohdy se nedají stohovat. Proto je velice často výhodnější používat ke skladování plastové stohovací přepravky. Nové, ujednocené do stejné barvy, nemusí urazit ani v interiéru. V klasické šedé se hodí téměř všude, červená má dokonce šanci pozvednout úroveň interiéru a jeho zařízení. A pro dočasné či krátkodobé bydlení, třeba na kolejích – prostě ideál!

Praktické boxy na drobnosti

V dílenském vybavení byste je nejspíš nehledali a přece právě zde je najdete. V kuchyni nám průhledné vyklápěcí boxy poslouží k ukládání čajů, koření v pytlíčcích, hodí se na různé drobnosti, jako jsou zátky, gumičky, apod. V šicím koutku do nich uložíte přehledně šicí potřeby, u pracovního stolu v pracovně třeba kancelářské potřeby apod. Kamkoliv si je pověsíte, pomohou vám pokaždé za extrémně krátkou dobu uklidit a hlavně – udržet trvalý pořádek. Třeba i v dětských hračkách.

Autor příspěvku: admin