Jak získat bývalého partnera zpět

Rozešli jste se s partnerem, ale vás tato situace nesmírně trápí a raději byste měla svého muže zpět a jste ochotna pro to udělat maximum. Nejprve si uvědomte, zda dotyčný opravdu stojí za to, abyste o něj bojovala, nebo se poohlédnete raději někde jinde, po někom s kým byste se měla lépe, neměli jste problémy a bylo vám spolu dobře.

Pokud jste však nabyla přesvědčení, že váš bývalý je ten jediný, s kým si přejete trávit společné chvíle a prožít s ním zbytek svého života, pak zkuste zabojovat a dostat jej zpět. Pokud už má někoho jiného, nejspíš to bude ztracené, leda, že by s jinou partnerkou nebyl šťastný, to však v růžových brýlích neuvidí hned, ale až po čase.

Pokud je stále sám, domluvte si s ním schůzku a proberte společně, jestli je ještě reálné, aby váš vztah mohl pokračovat. Do schůzky investujte, dobře se oblékněte, učešte se, zajděte si na solárko a ukažte, o co rozchodem s vámi přišel. Pokud to bude jen trošku možné, zkuste bývalého partnera svést.

Přeci jen sama víte, co na něj platí, tak toho využijte. Nemáte co ztratit, dejte do toho vše. I přes vaší velkou snahu se může stát, že vám to nevyjde. Pak nezoufejte, on si vás nezaslouží. Věnujte se tedy tomu, abyste si našla nového partnera. Na světě je tolik mužů, určitě si najdete takového, se kterým se budete cítit dobře a bude vám s ním fajn.

Po každém ukončeném vztahu máme pocit, že už nemůžeme najít nikoho jiného, že partner se kterým jsme se rozešli je nenahraditelný a byl pro vás naprosto vším, co vám nikdo jiný nedokáže dát. Potom přijde partner nový a my se začneme divit tomu, co že jsme to vlastně na tom bývalém viděli a proč jsme se o něj nemohli odtrhnout.

Všechno je dané a pokud nám není bývalý partner souzený, pak je tu jistě někdo, kdo je tu pro to, abychom byli mnohem šťastnější a měli to, co sami hledáme. Pro každého je rozchod velmi těžký, ale konec něčeho, znamená začátek dalšího.

Autor příspěvku: Hedy Hedy