Proč jsou ženy nevěrné

14370089486_fba8457c54Stejně tak, jako muži podvádějí své ženy, tak i ženy podvádějí své muže. Kupodivu je mužská nevěra více tolerována, než nevěra ženská. Muži mají sklon k tomu, aby zahýbali, ale ženy bývají opatrnější. Důvody, proč jsou ženy nevěrné, jsou různé.

Z pravidla jsou ženy nevěrné proto, že přijdou na nevěru svému muži, je to pro ně „noční můrou“ a snaží se mu oplatit stejnou mincí. Jenže to, co udělají, je chyba. Sami z toho z pravidla nic moc nemají a nedělají to pro své potěšení, ale prostě jen pro tu pomstu. Pomsta je tedy hlavní důvodem ženských nevěr. Dalším důvodem může být fakt, že se žena necítí být atraktivní a má nízké sebevědomí.

Aby si své sebevědomí zvedla, tak svého partnera podvede. Má tak pocit, že je o ni zájem a dělá jí to dobře. Rozhodně důležitý faktor nevěry u žen je ten, že se zamilují do jiného muže a s tím se potom vyspí. Znamená to ale, že již nechtějí více setrvávat ve stávajícím vztahu, ale chtějí se vrhnout do vztahu nového. Pokud jim doma něco chybí, hledají to jinde. Tady je to stejné jako u mužů, kteří taktéž hledají jinde to, co doma nemají. Důvodem nevěry ale může být i fakt, že si žena chce zavzpomínat na staré časy a proto si užije se svým bývalým přítelem. I to se stává poměrně často a rozhodně to není výjimkou.

Důvod toho, že si žena vyhazuje z kopýtka může být i fakt, že zjistila, že trpí nevyléčitelnou nemocí a snaží se svůj život užít naplno. To je ale jedna z velmi těžkých situací, kdy se prostě nesmí nikomu nic vyčítat, i když to samotného podváděného velmi bolí. Nevěra se děje jak u žen, tak u mužů a to každého věku, přesahující dospělost. Bohužel je to jev, který je čím dál častější a stává se skoro v každém vztahu. Podvádět by se samozřejmě nemělo, ale děje se to skoro všude. Pokud se rozhlédnete kolem sebe, zjistíte, že podváděni jsou jak oškliví, tak i velmi pohlední a atraktivní lidé.

Autor příspěvku: Hedy Hedy