Jak se správně oblékat v těhotenství?

Každý ihned řekne, že hlavně pohodlně. Co to ale znamená? Jaké střihy jsou nejpohodlnější? Jak vybrat kalhoty? Co když chcete vypadat elegantně? Existují materiály, kterým byste se měla vyhnout? Nezmatkujte, netápejte, řešení problému je vlastně úplně jednoduché!

Vkus v kombinaci s pohodou

V žádném případě nepodléhejte přesvědčení, že si musíte oblékat hlavně volné věci. Nejenže postavě moc nelichotí, ale nyní v mrazivém počasí jsou i na škodu. Pod volné triko se snáze dostane chladný vzduch, poté už je jen krůček k nachlazení. Těhotenství není nic, co byste měla schovávat pod vytahaným svetrem. Každá nastávající maminka si může dovolit být krásná a vybírat oblečení, ve kterém bude vypadat skvěle, stačí se držet osvědčených triků.

Pravidla výběru těhotenské módy

Nejčastější chyby se dělají při výběru kalhot. Vaše bříško roste, tomu se zkrátka musíte podřídit. V žádném případě vás nesmí nikde škrtit. Ideální volbou jsou kalhoty s pružným bavlněným pásem. Perfektně obepne bříško a nyní v zimě zahřeje. Pás oceníte i u sukně. Máte ráda eleganci? Noste halenky. I když možná máte radost, že se vaše poprsí zvětšilo, pozor na to. Příliš hluboký výstřih vypadá lacině. Co se týče triček, lepší jsou elastická, která se přizpůsobí postavě. A co bunda? Prodávají se i modely, které mají stahování v dolní části a také pod prsy, takže zajistí, že se k bříšku nedostane chlad. I na designu záleží. Vyvarujte se světle růžové, ať nevypadáte jako bonbon. Postavě nelichotí ani oblečení s kruhy či puntíky, protože opticky rozšiřuje.

Materiálové kombinace

Královnou je bavlna. Dokáže udržet teplo, nedráždí pokožku a odvádí pot. Nebojte se ale ani látek s příměsí elastanu. Volte zkrátka takové materiály, které jsou vám příjemné.

Vše na jednom místě

Baví vás nakupování, když máte vše po ruce? Chcete kvalitu za dobrou cenu? Nadšena budete z nabídky bumbleride-kocarky.cz. Je to obchod s moderní těhotenskou módou a doplňky pro vás i děťátko.

Autor příspěvku: Hedy Hedy