K Vánocům patří vánoční osvětlení

Nezdá se to, ale ani se nenadějeme, a budou tu Vánoce. A kdo si je dokáže představit bez všemožných vánočních světýlek. Je to právě vánoční osvětlení, které vánoční atmosféru dokáže navodit, a to dokonce s náležitým předstihem.

Obzvláště posledním měsícům roku dává vánoční výzdoba neopakovatelné kouzlo. Vánoční světýlka k zimě zkrátka patří. Ovšem pozor! Při jejich výběru se zaměřte především na kvalitu, jinak vám hrozí, že radost z nadělených dárků vystřídá hrůza z vyhořelého bytu.

Pozor na záruku a certifikáty bezpečnosti

Při samotném výběru konkrétního produktu se tak v první řadě zaměřte na jeho bezpečnost. Proto například nedoporučujeme, abyste pro vánoční světelné dekorace chodili do tržnic, kde se vystavujete riziku, že si pořídíte zboží bez záruky, ale také bez náležitých certifikátů. Těchto parametrů si ale všímejte i v kamenných obchodech. Oči zkrátka mějte na šťopkách a čtěte etikety.

Štítek vánočního osvětlení

Veškeré informace, na něž byste měli zaměřit svou pozornost, najdete na štítku, jež byste měli nalézt na obalu. Jedná se především o nezbytné informace týkající se napětí a příkonu, ale i odolnosti vůči prachu a vodě daného produktu. Ty se rozhodně nevyplácí podceňovat.

Osvětlení do exteriéru a interiéru

Tyto dva produkty nezaměňujte. Vánoční osvětlení do interiéru nesmíte použít do exteriéru a obráceně. Při nákupu venkovního vánočního osvětlení proto vybírejte jen takové, jež je označeno písmeny IP (bezpečnostní označení).

Nakupujte na t-zbozi.cz

Velký výběr krásného vánočního osvětlení splňujícího veškerá bezpečnostní kritéria najdete například na stránkách t-zbozi.cz, kde zcela jistě zjistíte, že nabídka vánočního osvětlení dnes je opravdu bohatá.

Světelné řetězy a deště

Světelné řetězy, vánoční osvětlení do oken a další vánoční světelné dekorace tu máte přehledně na jednom místě. A jaké máte možnosti? Velmi působivé bývají tzv. světelné deště různých délek, a tudíž s různým množstvím použitých žároviček, a to ať již do interiéru či do exteriéru. Levnější bývají světelné deště do interiéru, na něž nejsou kladeny tak vysoké bezpečnostní nároky jako na produkty do exteriéru. Interiérový světelný déšť můžete použít třeba do okna a exteriérovým si zase ozdobíte stromek na zahradě.

Neklaďte meze své fantazii

Dále můžete interiér či exteriér oživit speciálními světelnými hadicemi a kabely, stejně jako máte na výběr z celé řady dekorativního osvětlení v podobě vánočních hvězdiček, koulí nebo třeba sobů se saněmi. A budete-li chtít svůj dům ozdobit opravdu netradičně, pořiďte mu speciální LED rampouchy. Fantazii se zkrátka meze nekladou.

 

Autor příspěvku: admin