Luxusní vůně 2013 – naše tipy

Buďte nádherná a okouzlující. Vsaďte nejen na svůj outfit, ale i vůni, kterou rozvinete Vaše smysly a omámíte okolí. Léto je ve znamení vody, slunce a květin. Podmanivé vůně, které Vás zaručeně dostanou, jsou právě z těchto řad. Jejich esencemi a hedvábnou texturou svého složení Vás zaručeně očarují. Zahalte se do jemného vzdušného závoje a buďte pro pány tvorstva ještě přitažlivější.

 

Jaká chcete pro dnešek být?

 

Romantická s vůní květin, ovoce s dřevitým základem, k posezení s přáteli, procházka, aj.

JUICY COUTURE Viva La Juicy – parfémová voda s rozprašovačem

Základem tohoto úžasného parfému je vanilka, santalové dřevo, pralinka, karamel a ambra. Možná se Vám zdá tato kombinace jako přílišná, ale v létě tyto směsice prostě pofrčí. Sladké vůně, které jsou podtržené vůni dezertu, ale zároveň i květin a ovocem mají šmrnc. Srdcem tohoto parfému je jasmín, gardénie a zimolez. Hlavu tvoří ovocný mix vytříbených ingrediencí mandarinky a lesního ovoce. Co takhle opojení dát této vůni ještě leskem na rty, který bude s ovocnou příchutí. Budete k nakousnutí.

Tuto vůni můžete najít v našem eshopu ZDE.

 

Překvapující, jiskřivá, vodní kráska – pláž, slunce, voda

CHANEL Chance Eau Fraiche – toaletní voda s rozprašovačem

Flakónek, který v sobě ukrývá lehkou, ale přitom intenzivní vůni, která na Vaší kůži rozprostře vodní hyacint a jasmín s citronem společně a dřevitým podtónem týkového dřeva, vetiveru, pačuli, ambry a bílého pižma je směsicí vůně, která se hodí k vodě, na pláž, aj. Je jako předurčená k letním vzdušným účesům, pareu s plavkami. Ideální vůně, která je jako letní vánek, který osvěží. Kostka ledu, kterou připomíná víčko, určitě při pohledu na Vás roztaje.

Tuto vůni můžete najít v našem eshopu ZDE.

 

Elegantní, smyslná a zároveň se vzrušením z očekávané schůzky, večeře

CALVIN KLEIN Eternity – parfémová voda s rozprašovačem

Smyslnost a očekávání je zde naplněno až po okraj. Základem je pižmo, santalové dřevo, pačuli a ambra. Nebojte se, že je vůně dřevitá až příliš. Jejím srdcem je i něžnost narcisu, konvalinky, bílé lilie, jasmínu, růže a měsíčku. Ucítíte i vůni mandarinky, šalvěje a frézie. Určitě tato vůně předčí Vaše očekávání a budete velmi svůdná.

Tuto vůni můžete najít v našem eshopu ZDE.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin