Léto je tady! Zbavte se kil a celulitidy

Také se v letních měsících obáváte jít na koupaliště a vystavovat tak svou pomerančovou kůži? Tento problém může být minulostí, jelikož na trhu existuje stále více velmi účinných přípravků, které vám v boji proti celulitidě pomohou. Ty totiž mají velmi skvělé účinky a efektivně tak pomáhají vaši pleť napínat, aby se nevzhledná pomerančová kůže, jak se celulitidě také říká, stala minulostí. Kromě těchto krémů je na trhu i celé škára různých tablet, které mají stejný efekt. Kromě toho vám pomohou i zhubnout, jelikož i úbytek váhy pomůže tomu, aby bylo vaše tělo opět krásné jako dříve.

Kromě těchto přípravků se doporučuje i pravidelné masáž takto postižených míst a samozřejmě také dostatek pohybu. Ideálně běhu nebo alespoň chůze, jelikož celulitida je věc převážně dolních končetin. Díky pohybu nebo masážím tak dochází k lepšímu prokrvování vašich tkání, a zároveň k posilování a růstu svalů, což má velmi pozitivní efekt. Velmi důležité je i dodržování pitného režimu, při kterém je nutné vypít alespoň 3 litry tekutin denně. Samozřejmě čisté vody, popřípadě neslazeného čaje.

Všechny tyto možnosti vám s vaší celulitidou zaručeně pomohou a proto je nejvhodnější je všechny kombinovat. Jedině tak se výsledný efekt dostaví mnohem dříve, než jste sama čekala. Jejich výhodou je hlavně to, že vše můžete vykonávat doma, neboli svépomocí. Existuje totiž ještě poslední možnost, kterou je takzvaná lymfatická drenáž, zkráceně nazývaná jako lymfodrenáž. Tu by však měli provádět pouze zkušení odborníci, jinak se výsledný a žádoucí efekt nemusí dostavit.

Vše co zabírá na hubnutí a celulitidu najdete ZDE.

Samozřejmě je nutné dodat, že celulitida je s přibývajícím věkem doslova nevyhnutelná záležitost a dostaví se u každé ženy bez ohledu na to, zda je štíhlá nebo má nějaké to kilo navíc. Toho byste si měla být vědoma i vy. Ačkoliv řada krémů nebo tablet je velmi efektivních, nikdy se nelze celulitidy zbavit navždy, jak si některé ženy chybně myslí.

[divider]

Autor: Damiha

Autor příspěvku: admin