Vlasové přípravky pro podporu sexy vln a rozpustilých účesů

Pokud chceme, aby náš nový ležérní účes na jaro či léto skutečně vydržel, měli bychom současně dbát na správnou péči. Dejte vlasům, co potřebují. Chcete je mít svěží, lesklé a hydratované? Zároveň s efektem rozcuchu či ležérních vln? My Vám poradíme tipy, jak tohoto efektu dosáhnout.

Úplným základem, který bychom měli poskytnout našim vlasům je šampón. Vybrali jsme pro Vás ten nejlepší, který se hodí pro všechny typy vlasů. Nemusíte se tedy dlouze zamýšlet, jaký máte typ vlasů, ale tento šampon Vám sedne 100 %.

 

Jemný a posilující minerální šampon pro časté mytí vlasů Dercos

dercosPřední značka vlasové kosmetiky Vichy přináší šampón nové technologie, která svým složením a termální vodou společně s minerály, přinese Vašim vlasům skutečné potěšení. Toužíte mít zdravé, silné vlasy, které budou jako stvořeny k ležérním účesům rozpuštěných vlasů, ale i rozverným culíkům a drdolům? Bohaté složení a pěna tohoto šampónu důkladně smyje všechny nečistoty z Vašich vlasů a ony tak zůstanou déle svěží a jemné. Navíc je tento šampón pro každodenní použití, což jistě v horkých letních dnech uvítáte. Je hypoalergenní, takže pokud máte citlivou pokožku, nebudete mít nepříjemné příznaky, které by se projevily alergií.

 

Balzám na vlasy či vlasový sprej je v létě obzvlášť potřeba

Pokud máte vlasy poškozené, uvítáte v létě bezoplachovou péči v podobě balzámu na vlasy BRAZIL KERATIN – neoplachovací balzám pro poškozené vlasy nebo dvousložkovým sprejem na vlasy od MATRIX – Total Results Moisture Cure, který najdete ZDE. Vlasy budou krásně hydratované a nebudou suché. Nyní máte zajištěnou výživu, Vaše vlasy jsou jemné, hebké a lesklé. Vyfoukala jste je přes kulatý kartáč, máte vytvořené elegantní vlasové vlny. Co dále?

 

Závěrečná fixace účesu

Dále potřebujete vlasové přípravky určené pro fixaci Vašeho účesu. Dejte si do dlaně požadované množství tužícího želé, které Vám Vaše vlasy obohatí a dá jim potřebný tvar. Pokud si vlasy necháte rozpuštěné, stačí Vám středně silná fixace, potřebujete udržet pružnost a nadýchanost účesu. Pokud si budete vlasy všelijak stáčet do culíku či drdolu, fixaci potřebujete silnější. Loreal Professionnel Vám nabízí hned více variant těchto tužících gelů. Pro odolnost účesu vyberte fixaci se zeleným krytem a pro střední fixaci se žlutým krytem. Tužící želé Play Ball Body Jam navíc dodá Vašemu účesu i na objemu.

[divider]

Jak na poškozené vlasy? Čtěte zde

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář