Vychytávky pro vlasy

Je libo novou zářivou blond či měděný odstín? Důležitou roli nehraje jen to, ale stále i fakt, že by vlasy měly být vzdušné a nedbale poházené, je to sexy. Přinášíme vám tipy a rady, jak si oživit vlasy, které jsou poničené od vody, ale i od slunce, aj. Za chvíli je tu podzim, tak si ho vychutnejte s vlasy, které vám bude leckterá žena závidět.

Blond – trendem je odstín bílého obilí

Barva lnu je inspirativní i pro barvu na vlasy. Efektu se docílí vrstvením až několika tónů. Je potřeba také času do času blond oživit tzv. fialovými šampóny na hlavu, které vlasy opět rozzáří a projasní jejich pigmenty. Navíc vlasy budou bez zežloutnutí, které je v tomto odstínu nežádoucí.

Zrzavá je luxusní

Ovšem zde pozor, určitě je trendy měděný odstín. Liščí vlásky z vás tak udělají sexy ženu v každém okamžiku. Nepohrdněte ani ledovým kaštanem. Pro stálost barvy používejte šetrné šampóny, které vám barvu tak snadno nevymyjí. Jemné hydratační šampóny nás baví.

Vychytejte mytí a péči o vlasy

O vlasy se musíte starat, ať je léto nebo zima. Pokud o ně budete správně pečovat, zajistíte si tak, že budou potřebovat méně stylingu. Takže ušetříte i peníze. Jemným vlasům prospívá vlasová kosmetika, která jim zvětší objem. Pro hladké a rovné vlasy můžete použít vyhlazující šampony a pokud si chystáte hlavu vyfénovat, nezapomeňte ani na sérum proti poškození. Mastné vlasy si zaslouží šampon, který je na ně určen, zrovna jako vlasy s lupy potřebují jinou péči.

Dopřejte si péči o vlasy přes noc. Určitě si na vlasy můžete dát zábal, kterým vlasy stočíte do turbanu a ráno se dočkáte vytouženého efektu. Vlasy budou hebké, poddajné a krásné textury. Tu jim ještě dodáte např. sprejem, který obsahuje mořské účinky! Základem jsou čisté, upravené vlasy s jednoduchým stylingem. Nebojte se pročesat si vlasy hřebenem s velkými zuby a vyrazit jen tak učesaná, neučesaná.

Autor příspěvku: admin