Dejte stop vypadávání vlasů

Trápí Vás časté vypadávaní vlasů? Možná jste jeden z mnoha jedinců, který stojí ráno před zrcadlem, češe si vlasy a vidí, kolik jich ulpívá na hřebenu. Možná jste zbytečně zděšeni, protože zdánlivě viditelný problém má své řešení. Co zkusit kapsle, které zastaví příznaky alopecie, neboli vypadávaní vlasů.

Folliactive kapsle působí cíleně tam, kde mají a vyživují buňky až do vlasového váčku. Výsledkem jsou potom pružnější a pevnější vlasy, které nejsou tak náchylné na přetržení či vypadnutí. Vaše vlasy budou krásně zářivé a regenerací dojdete k vysněné struktuře vlasu. Pokud i Vás trápí nepoddajné vlasy bez lesku se sklonem k častějšímu mytí, kartáčování, aj., vyzkoušejte preparáty, které Vám vlasy posilní. Existují totiž nejen kapsle, ale i spreje. Inovací kapslí vznikl sprej, který je revoluční technologií v bojí proti vypadávaní vlasů. Místně působí na pokožku hlavy, kde se krásně vstřebá do vlasových vláken, která budou vyživená a odolnější proti mechanickému poškození. Krevní oběh bude stimulován přirozeným způsobem. Vlasové kořínky budou živeny po celé délce struktury vlasu.

Folliactive sprej proti vypadávání vlasů stejně jako kapsle je složen z přírodních komponentů, které jistě Vašim vlasům neublíží, naopak. Váš hřeben bude opět čistý bez vlasů a vypadávání bude opravdu mírnějšího rázu či dokonce omezeno. Určitě ženy tento problém vnímají ještě citlivěji než muži. Vlasy si tedy vyčesávají do drdolu, aby nebylo při rozpuštěných vlasech vidět, že je mají prořídlé. Muži jsou tímto faktem také rozhořčeni. Ovšem jsou ženy, které považují za holohlavé pány za muže se sex appealem. Ovšem vlasy jsou také naší vizitkou. Pokud se o ně nebudeme starat, budou prostě vypadávat mnohem dříve než bychom očekávali. Výběr šampónu, kondicionéru, ale také kapslí a sprejů udrží Vaše vlasy plné vitality a života. Dbejte i pokynů na příbalovém letáku a oslovte nejprve svého lékaře, který posoudí závažnost Vašeho stavu.

 

Logo-(500cosmetics)-1Jsou Vaše vlasy řídké, bez objemu a lesku? Také často vypadávají? Určitě zamezte těmto procesům dříve, než Vám vypadají všechny. Technologie, která našla ve světě uplatnění je pro Vás tipem i zde v ČR – kapsle a spreje proti vypadávání vlasů.

Autor příspěvku: admin