Vhodná kosmetika ke grafickému stylu líčení a nehtům

očiGrafický styl líčení se vztahuje na oči, kde je důležité mít kvalitní oční linky a řasenku, která Vám zaručí otevřený pohled se spoustou řas. Pro vykouzlení geometrických očních linek, pro které musí být přesnost tahu a vysoký lesk samozřejmostí, je vytvořen speciální kosmetický model – fix na oči Super Liner Blackbuste od Loreal Paris. Jeho intenzita černé barvy je obohacena o texturu, která je extrémně lesklá a s bohatým černým pigmentem.

Aplikátor do špičky umožní preciznost vedení linky. Vhodné i pro úplné začátečnice, které nemají zkušenosti s líčením. Pokud se Vám přece jen povede přetáhnout, nic se neděje. U grafického stylu je povoleno mít horní linku širší, tak ji jen řádně vyplňte. Určitě si horní a dolní linku protáhněte co nejdál, vznikne Vám tak mezi linkami sexy trojúhelník, který fixem nebo očními stíny dobarvíte. Společně s řasenkou pro efekt umělých řas False Lash Wings od Loreal Paris, vytvoříte svůdný pohled a Vaše oči budou jednoznačně dokonalé, viditelně orámované a řasy nádherně protažené.

grafiti nehty

Neodmyslitelnou součástí grafického stylu jsou i nalakované nehty, které svým designem v podobě černé a bílé klasiky budou vypadat zajímavě. Černý lak od Borjois je sytě černý, ultralesklý a s linkami bude vytvářet dokonalou souhru. Je odolný a snadno se nanáší. Bílé laky čisté jako sníh v odstínu White Pearl od Artdeco s keramickými částicemi se jistě budou hodit v kontrastu s černou.

 

Pokud se přece jen bojíte, korálovou nebo růžovou barvou nic nezkazíte. Max Factor – laky na nehty Max Effect jsou ty pravé, které Vás mile překvapí. Odstín Diva Coral a Lollipop jsou barev dětských lízátek.
Delší životnost laku zajistí i Artdeco ochranný lak, který zaručí barevným lakům delší trvanlivost.

Společně s grafitovým oblečením jistě docílíte toho, že se za Vámi budou všichni otáčet. Budete krásná, trendy a velmi svůdná.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář