Přípravky vhodné pro ošetření oblasti očního okolí

Určitě každá žena, která si čas od času potřebuje vytrhat své obočí, vyhledává přípravky, které ji pomohou zmírnit podrážděnou pokožku v této oblasti. Kůže, kde obočí vytrháváme je velmi jemná a zaslouží si jen tu nejšetrnější péči. Zkuste využít kosmetické přípravky, které myslí na Vaší péči o pokožku i v této oblasti. Pokožka kolem očí a obočí je po vytrhávání zarudlá, může nepříjemné pálit. Tento pocit je pro nás nepříjemný, v obočí můžeme mít škubavou bolest, která se mnohdy propaguje do oblasti očí. Jemná kůže je podrážděná a volá S.O.S.!

Naštěstí víme, jaké přípravky pokožku zklidní a dodají ji potřebnou péči a hydrataci.

Zkuste výborné přípravky z aloe vera od Finclubu. Finclub Vás přesvědčí svou kvalitou, která je v souladu s přírodou a využívá jen postupy, které jsou prověřené a poskytují Vám 100% péči o pleť.

 

aloe veraJaké přípravky Vám tedy pomohou?

Italská kosmetika s potřebnými certifikáty jde ruku v ruce s přírodou. Zkuste např. skvělý gel z těchto řad Anti-aging gel proti stárnutí Aloe Vera & olivový olej

Tento gel Vás příjemně překvapí svým lehkým složením. Není mastný, lehce se vpije do pokožky a příjemně ji ochladí. Chcete mít sametovou pokožku? Určitě není nic snazšího než si tento lehoučký krém nanést i do postižené oblasti po vytrhaném obočí. Blahodárný účinek se dostaví a Vy budete mít obočí krásné a pokožka nebude zarudlá. Navíc je tento krém obohacen o složky, které ji pomohou omládnout. Dodá pleti potřebnou hydrataci. Sníží i hloubku jednotlivých vrásek, takže se perfektně hodí pro starší dámy, ale i slečny, které mohou používat krém jako S.O.S. potřebu při jakémkoliv podráždění. Určitě si na nás vzpomenete, milé maminky, až si Vaše dcera Váš krém půjde vypůjčit. Vy ho využíváte pro omlazující účinky, ona pro zmírnění zarudnutí a podráždění pokožky, kterou příjemně a rychle ošetří aloe vera. Kombinace těchto dvou složek- aloe vera a olivového oleje, Vám zaručí komplexní využití tohoto jemného a šetrného krému. Minerální látky a jeho hypoalergenní složky jsou vhodné pro nanesení krému i po opalování nebo holení. Pokožka je sametově jemná a zářivá.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář