Bleskově nablýskaná okna

Než vánoční nálada zaťuká na vaše okna, je potřeba pořádně setřít špínu a užít si tu chvilku čistého výhledu. Ne ovšem na úkor vašich zad.

Šedé šmouhy musí dolů, Vánoce se kvapem blíží a okna se mají lesknout. Aby vám šla práce hezky od ruky, nebolela vás záda ani ruce a nepotrápila vás francouzská okna ani velký dům, můžete si pomoci moderním pomocníkem.

S vysavačem na okna Kärcher WV 6 PLUS umyjete okna třikrát rychleji než tradičním způsobem. Rozmývák nahradí kbelík s vodou i hadr a chytře vymyšlená stěrka nejen odsaje nečistoty, ale okenní tabule rovnou i vyleští. Žádné šmouhy, žádné kapky. Baterie vydrží celých 100 minut, což je doba, která vám bohatě postačí na umytí oken v celém domě. Na displeji ostatně rovnou vidíte, kolik času ještě zbývá. Stěrka je oproti předchozímu modelu vylepšená a zvládne teď ještě lépe rohy a spodní okraje čištěných ploch. Kromě rychlého a dokonalého umytí oken vám vysavač pomůže i s vyčištěním obkladů v kuchyni a koupelně, otisky prstů na zrcadlech a zaschlých kapek na sprchovém koutu.

Více informací naleznete na www.karcher.cz.

Autor příspěvku: admin