Očista těla po zimě

7234638670_9838c0263aChcete své tělo připravit na první sluneční paprsky? Každý se určitě těší na to, až se oteplí. Pokud tedy nejste zrovna majitelem lyžařského vleku, tak zcela jistě čekáte na to, až teploty po zimě opět stoupnou a vy si budete moci odložit teplé oblečení a vystavit své tělo slunci.

Pozor na první sluneční paprsky

Jsou pro vás velmi nebezpečné a klidně se můžete ihned spálit. Měly byste své tělo na tyto chvíle připravit. Rozhodně nepodceňujte použití opalovacích krémů. Před prvním opálením proveďte peeling celého těla, díky kterému se zbavíte staré zrohovatělé kůže, a tělo lépe přijme paprsky.

Na místa, která budou vystavena slunci, naneste opalovací krém, na zbytek těla rozhodně krém tělový. Klidně si na první dny aplikujte krém, který vám pomůže se postupně opálit bez slunce. Na slunci pak nebuďte zbytečně dlouho a to právě proto, že jde o začátky opalování a ty pro vás mohou být velmi nebezpečné. Zprvu tedy na slunci pobuďte jen malou chvíli a i v jarních dnech platí to, že by to nemělo být přes poledne.

Neopalujte se v brýlích. Kdykoliv svůj obličej vystavujete na delší dobu slunci, tak si sluneční brýle určitě sundejte. Vypadaly byste pak poměrně směšně, kdyby se vám povedlo si brýle na slunci opálit.

V zimě jsme samozřejmě nemusely řešit to, jestli máme celulitidu, či nikoliv, ale s příchodem jara už nám tento problém začíná vadit. Proto bychom se chtěly nevzhledné pomerančové kůže co nejrychleji zbavit. Nejlepší je pokožku, kde nás celulitida trápí, pořádně prokrvit a potom nanést na problematické partie krém k tomu určeném. Vynikající účinky pak bude mít krém, pokud ještě problémové partie zabalíte do potravinové folie, tím totiž účinky krému výrazně znásobíte.

I nohy si v těchto dnech budete muset holit častěji, dbejte také na to, abyste vždy měla pěkně nalakované nehty na nohou.

Autor příspěvku: Hedy Hedy