Přípravky pro dokonalou pleť v létě

Vaše pleť, která je v létě vystavena nadměrnému slunečnímu záření, vodě, větru, aj. jí zcela jistě namáhá. Pokud chcete zachovat Vaši pleť přirozenou, krásnou a zdravou, přečtěte si následující tipy, které Vám k dokonalosti Vaší pleti pomohou.

 

LA CHÉVRE Pleťová čistící voda Épiderme 200 g

Pleť je také důležité vyčistit od nečistot než na ní nanesete lehké krémy nebo make-up. Tato pleťová voda je na léto ideální. Pokožku chrání před UV zářením a nevysušuje. To je velmi důležité! V létě pokožka může trpět právě na nedostatek vláhy. Neutralizuje pH pokožky a syrovátka z kozího mléka jsou zde elixírem i pro různá kožní onemocnění. Je svěží, lze jí na obličej nastříkat, ale i jemnými tahy pomocí tamponu setřít.

 

BB krémy

Jsou to krémy, které jsou pod různými značkami vyráběné speciálně po potřeby pleti, která si v létě zaslouží, abyste jí rozmazlovala a hýčkala. Vytváří přirozený vzhled pleti, chrání proti UV záření a pleť po celý den hydratuje. Má Vaše pleť nějaké nedokonalosti? Nevadí, krém je spolehlivě zmírní. Gelová textura je v létě příjemná, protože osvěží a není mastná. Vaše pleť bude zase plná života a nádherně rozjasněná. Navíc Vám tím odpadá použití jiných krémů, protože v nich jsou obsaženy hydratační složky, ale i faktor SPF.

Kvalitní BB krémy volte podle svého odstínu pleti, pleť by měla v létě vypadat opravdu přirozeně. Např. pro mladstvou pleť – MAYBELLINE BB krém Dream Fresh BB SPF 30 (8-in1 BB Cream) 30 ml, pro redukci vrásek VICHY BB krém Idéalia SPF 25 (BB Cream) 40 ml, s lehkým make upem CLARINS BB krém SPF 25 (Skin Perfecting Cream) 45 ml, RIMMEL BB Cream 9-in-1 SPF 25 30 ml, ale i třeba antioxidační na bio podkladě LAVERA Přírodní BB krém 6v1 (Beauty Balm) 30 ml, aj.

 

Bronzové opojení – sada

HE-SHI Dárkový set pro snadné a rychlé opálení (Glamorous Gift Pack)

Bronzující pudr vhodný na obličej i tělo. Zářivý vzhled pleti bez mastného efektu. Bude jako Vaše druhá kůže. Sametová pleť s bronzovým nádechem je v létě „in“. Lze použít nejen na tvář, ale i tělo.

Tmavá samoopalovací pěna Dark Foaming Mousse (STEP 2) 150 ml

Chcete si zároveň zajistit základ opálení, abyste nebyla bílá jako sýr? Samoopalovací pěna je jemný bronzer, který se nanáší pomocí rukavic, které jsou součástí tohoto balení. Pěna je stejně jako krém hydratační, pro všechny typy pleti a okamžitě schne. Vytváří na pokožce ochrannou vrstvu. Vaše pleť bude vláčná a hebká. Navíc dochází i k opálení pod touto vrstvou, opravdu úžasné lehké složení a jemné textury Vás doslova dostanou.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin