Rozjasněte svou tvář a zakryjte nedostatky

close-up-of-face4Máte problém s kruhy pod očima? Trápí Vás nevzhledné vrásky nebo postavení očí? S našimi tipy a rady projasníte svou pleť tak, aby vynikly přednosti a nedostatky se spolehlivě zamaskovaly. Perleť obsažená v krémech, sérech a maskách je velmi jemná a její textura Vás zahalí do hedvábného závoje. Vaše pleť bude jemnější, mladší a bez vrásek. Bude vláčná a zářivá.

Kvalitní rozjasňovače pleti mají své složky zakomponovány již v podkladu. Takže záleží i na dobře zvoleném podkladu pro Vaše další kroky v líčení. Výběr této kosmetiky je velmi důležitý, vybírejte si kvalitní značky, které jsou obohaceny o složky, které Vaší pleť jen prozáří. Krém by měl být sladěn s podkladem včetně jeho tónu. Rozjasňující krém vybírejte nejméně o jeden až dva odstíny světlejší než make up.

Nejčastěji se rozjasňovače používají k zakrytí tmavých skvrn na obličeji, které jsou ovlivněny hyperpigmentací. Rozjasňovače mohou být použity i v případě, že chcete vyniknout a zazářit svou pletí na večírku, narozeninách, ve škole, ale i v práci. Dnes se rozdíly v použití stírají a Vy si tak můžete tuto péči dopřát, i když nemáte pihy. Každá nedokonalost bude spolehlivě zakryta.

Japonské líčení, další životní styl. Čtěte zde. 

Kam nanášet a proč

Tradiční prosvětlení svědčí každému obličeji. Použijte zesvětlení pomocí štětce v oblasti vnitřního a vnějšího koutku. Oční partie jsou hladší, jemnější a Vy se zbavíte vzhledu unavené pleti.

Prosvětlení pod okem celou plochou tahy od vnitřního koutku směrem ven se používá v případě, kdy chcete oko opticky zvětšit.

Vrásky na čele a nosní rýhy můžeme také skvěle zamaskovat. Zesvětlení místa nad vráskou je správné. Pokud nanesete rozjasňovač do vrásky, naopak jí podtrhnete.

Pro nerovnosti v oblasti úst lze také čarovat se stíny a projasněním. Ústa jsou více živá, můžete tak retušovat spoustu nedokonalostí.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin