Buďte krásná i na dovolené

Čas dovolených se rychle nachýlil a každá žena jistě řeší problém, jak si zachovat svou krásu nejenom v cílové destinaci, ale hlavně během cesty. Zvláště pokud cestujete například autobusem, kde jsou možnosti líčení značně omezené. Právě proto přicházejí na řadu různé cestovní sety, které jsou na dovolenou naprosto ideální. Budete tak mít veškeré pomůcky pro líčení vždy při ruce, aniž byste musela vizit velké kosmetické kufříky plné těch pomůcek a krémů, které používáte doma.

Menší cestovní sety jsou určitě vhodné i pro cestování leteckou dopravou. Každá letecká společnost má totiž určité váhové limity, do kterých se musí zavazadla vejít. Pokud je překročíte, často platíte velké sumy za každý kilogram navíc. Samo o sobě váží i oblečení, proto je zbytečná přitěžovat si mnoha kosmetickými přípravky, které si můžeme vzít s sebou právě v cestovní sadě, která obsahuje vše potřebné a zároveň zabere nejenom minimum místa, ale váží naprosté minimum.

Na trhu se prodávají sety nejenom určené pro péči o vaši pleť a následné líčení, ale také pro péči o vlasy. Ta je totiž právě na dovolená naprosto nezbytná. Vlasy jsou totiž vystavovány nejenom přímému slunečnímu záření, ale také slané vodě z moře. Obojí má na vlasy neblahý vliv a může je velmi výrazně poškozovat. Jeden z oblíbených setů nabízí společnost Alterna a obsahuje vše, co vaše vlasy na dovolené potřebují. Součástí tak je nejenom kvalitní šampon a kondicionér, ale také hydratační maska a ochranná emulze. Kombinace těchto výrobků vaše vlasy bude nejenom skvěle vyživovat, ale také je ochrání před všemi negativními faktory. To vše navíc získáte v menších baleních, které jsou ideální právě na krátkodobé pobyty. Ať už však zvolíte jakékoliv cestovní sety jakékoliv kosmetiky, můžete si být stoprocentně jista, že i na dovolené bude váš vzhled naprosto dokonalý. A to je samozřejmě cílem každé ženy, ať už jede kamkoliv.

 

Cestovní sady najdete v krasa-shopu ZDE.

[divider]

Autor: Damiha

Autor příspěvku: admin

1 komentář u „Buďte krásná i na dovolené

    […] aby tomu tak bylo pořád. Je jedno kolik let vám právě je, protože i ve vysokém věku, může žena být krásná a to právě umírně k tomu, kolik let jí je. Jak zůstat […]

Komentáře nejsou povoleny.