Letos si napište Ježíškovi o skutečně cool dárky

Možná se vám stává, že se vás přítel, manžel, nebo někdo z rodiny či přátel ptá, co byste si přála k vánocům. Chce si usnadnit práci a taky nekupovat něco, co by vám neudělalo radost, případně užitek. A vy skromně, nebo schválně řeknete, že nic, nebo jen drobnost, případně, že nevíte… Dost bylo ostýchavosti! Chtějte některý z originálních a skutečně skvělých dárků!

Škola smyku

škola smyku JihlavaJste překvapená? Ani ve snu vás nenapadlo žádat “od Ježíška“ něco takového? A proč by ne? Tenhle adrenalinový a přitom velmi užitečný dárek vám přinese nezapomenutelný zážitek a také vás naučí, jak se chovat v krizových situacích. Vyzkoušíte si jízdu po kluzké vozovce, ať už s náledím, nebo na mokru, projedete obří louže a pocítíte, co to udělá s jedoucím autem. Budete jištěná zkušeným instruktorem, vůz bude bezpečný, samozřejmě jejich, nemusíte se tedy bát o sebe ani hmotných škod. Už se nebudete v zimě ani bouři vyhýbat řízení, protože budete zkušená a připravená. Díky škole smyku získáte novou jistotu v jízdě.

Absolvujte kurz kávy

302Tenhle dárek je ideálním přání na dobré ráno, pokud jste milovnicí kávy. Budete mít k dispozici kvalifikovaného učitele, který vás seznámí jak s různými druhy kávy, tak způsoby přípravy, aby byla káva skutečně lahodná a aromatická. Také budete pracovat s profesionálním nářadím a sama si tak vyzkoušíte, co pro přípravu kávy skutečně využijete a co ne. Pak už zbývá jen navštívit specializovanou prodejnu, vybavit se jako barista a pozvat přátele na kávu, která bude díky kurzu kávy úplně jiná, než ty předchozí.

Let balónem

BalonyPoslední dárek je vhodnější pro pár, takže vašemu “Ježíškovi“ nebude líto, že přišel zkrátka. Je lepší vychutnat si ho s někým, koho máte ráda. Ideálně si tedy přejte let balónem pro dva. Proletíte se trasou, kterou si vyberete, zažijete něco nepopsatelného a budete na něj navždy s úsměvem vzpomínat.

Všechny tyto dárky můžete samozřejmě darovat i vy někomu jinému. Udělaly by radost skutečně každému. Jsou originální, nečekané, nápadité a velmi oblíbené.

Autor příspěvku: admin