Zlato jako investiční komodita? V současné době v podstatě jediná správná volba!

Byli byste rádi, kdyby vaše naspořené peníze neztratily svou hodnotu? Investujte do zlatých cihel a své obavy budete moci hodit za hlavu!

Investiční zlato se stává investičním cílem stále většího počtu investorů. Nejenom těch velkých, ale i malých z řad běžných spotřebitelů a domácností. A není se ani čemu divit.

Mobilní a nezničitelné

Zlato je coby investiční komodita specifické. V první řadě disponuje unikátní vlastností uchovat si hodnotu do něj vloženou bez ohledu na ekonomický vývoj a nestabilitu měny. Na rozdíl například od nemovitostí. Nebo sběratelských mincí z českých mincoven, jejichž cenu zase navyšuje sběratelská hodnota. Navíc je mobilní a téměř nezničitelné.

Neplaťte DPH!

Důvodů, proč se tento zlatý kov stává investičním cílem stále většího počtu investorů, však je mnohem více. Pouze při nákupu zlatých slitků se například vyhnete platbě DPH. Investiční zlato má díky tomu výraznou konkurenční výhodu i ve srovnání s alternativními investicemi do diamantů, obrazů a starožitností.

Nechte si poradit

Pokud jste se i vy rozhodli zabezpečit svůj majetek investičním zlatem, doporučujeme vám obrátit se na odborný personál Pražské mincovny v Obecném domě, který je připraven poradit vám s výběrem z široké palety dostupných zlatých cihliček. Aktualizovanou prodejní i výkupní cenu zlatých slitků pak najdete například na serveru zlate-mince.cz. Zde si také můžete objednat diskrétní pojištěný „balíček“, v němž investiční zlato dorazí přímo na váš stůl.

Vytvořte si soukromou zlatou rezervu

V nabídce najdete především zlaté cihly od švýcarských rafinérií Argor Heraeus a P.A.M.P., které českému trhu dominují (žádná česká mincovna investiční zlato v podobě zlatých slitků nevyrábí). „Zlaté mince a zlaté slitky určené k bezpečné investici do tohoto drahého kovu distribuujeme již 17 let,“ nechal se slyšet Pavel Trtík, ředitel společnosti, která si za tuto dobu získala důvěru více než šedesáti tisíc zákazníků. Ti si tak pravidelně doplňují své soukromé zlaté rezervy. A vám doporučujeme je následovat. Rozhodně neproděláte. Ba právě naopak!

Autor příspěvku: admin