Podzimní plesová sezóna se blíží

Pomalu ale jistě se prázdniny chýlí ke konci a s nadcházejícím podzimem bude nejvyšší čas se připravit na podzimní plesovou sezónu. Nyní seženete velmi levně loňské modely plesových rób za velmi slušnou cenu.

Ani loňská jarní sezóna nebyla řádně ukončena, spousta plesů, které se měly konat v březnu, se díky koronaviru rušila. Proto se butiky ´, které prodávají šaty na ples, snaží vyprodat zásoby rób i za cenu menšího zisku.

Jak se řádně připravit na ples?

Dbejte na to, abyste měla řádně upravené nejen vlasy, ale i manikúru. Dva dny před plesem si zajděte ke kosmetičce, aby měla pleť dostatek času se zregenerovat po hloubkovém čištění. Pokud nemáte tetované obočí, nechte si jej u kosmetičky odborně vytrhat, popřípadě nabarvit, ať nemusíte zvýrazňováním obočí, při večerním nanášení make-upu ztrácet drahocenný čas. Trendem poslední sezóny byl fotokoutek na ples, chcete-li i na takovýchto fotografiích vypadat dobře, pořiďte si správný druh make-upu, na focení je vhodné použít takový, který lépe odráží světlo. Nebojte se ani trošku složitějšího konturování. Intenzitu líčení zvolte takovou, která by vám na běžné denní nošení přišla až přehnaná. Na fotkách budete vypadat lépe, a večerní róby snese vedle sebe i sytější barvu rtěnky.

Fotobudka na ples je skvělým způsobem, jak zachytit vzpomínky na plesání. Proto si dejte záležet i při výběru róby, tzv. velké večerní. Dáma by opravdu na sobě neměla šetřit, a neodbýt ples v malých černých, či koktejlkách. Na spoustě vesnických plesů je celkem velkorysý dress code, ale pokud jdete na opravdu honosnou akci, kde je v pozvánce uvedeno velká večerní, měly byste to dodržet.

Etiketa diktuje, že na ples by měla mít pravá dáma vždy punčocháče, a boty s uzavřenou špičkou, což se poslední dobou moc nedodržuje. To je celkem škoda, protože alespoň párkrát za rok být za dámu a užít si svého muže ve smokingu, je přeci fajn, ne? Připadat si jako princezna je pocit, po kterém prahnou již malé holčičky, když si hrají s Barbínkami…

 

Autor příspěvku: admin