CINCINK – inzerujte nemovitosti zdarma

Potřebujete rychle prodat vaši nemovitost? Pak jistě víte, že skutečně efektivní je zveřejnění inzerátu na webu s vysokou návštěvností. Jenže to stojí nemalé peníze. Doposud. Nový portál CINCINK, zaštítěný Komerční bankou, vám nabízí inzerci zdarma. A nejen to.

CINCINK – inzerce nemovitostí zdarma

CINCINK je férový realitní portál, nikoli realitní kancelář. Ty zde mohou inzerovat stejně jako soukromé osoby. Za zveřejnění se nic neplatí, inzerce zdarma představuje devízu tohoto slibného projektu. Můžete zde nabízet prodej i pronájem. Zveřejníte tady nabídky na byty, domy, komerční stavby, pozemky a ostatní nemovitosti. Realitní portál funguje jako ty nejúspěšnější weby o realitách u nás, brzy je dožene i svojí návštěvností. Už nyní zde najdete tisíce nabídek na reality. Ať jste prodejce nebo kupující, systematický portál vás jednoduše krok po kroku povede ve vašem životním obchodu. Zveřejnit inzerát je věc jedna, ostatní kroky představují záležitosti další.

CINCINK – prodej i koupě bytu

Ať jste prodejce nebo kupující, ve sféře nemovitostí máte často při ruce realitní kancelář. Máte s tím už zkušenosti? A že jste možná zaplatili víc, než jste museli? Máte zájem prodat či koupit nemovitost a už třeba nechcete platit za poradenství v daních, protože to zvládnete sami. Realitní kancelář si tuto službu může ovšem stejně vyúčtovat. V CINCINK proto vytvořili portfolio služeb, které si lze objednat jednotlivě. Jedná se o prodej bytu? Ne webu vás navedou, jestli chcete udělat profi foto, textaci inzerátu, vizualizaci interiéru, poradit od právníka, uschovat peníze nebo využít služeb daňového poradce. V případě koupě bytu zase lze prozkoumat stav nemovitosti s pomocí technické inspekce, taktéž si můžete objednat právníka, úschovu peněz nebo daňového poradce. Tomu se říká fér obchod.

CINCINK – férový realitní portál

CINCINK představuje inovativní formu transakcí s nemovitostmi. I když se jedná o životní obchod, nemusí být sužován zkostnatělými pravidly, které v této sféře vládly desítky let. Mezi ně patří právě služby realitních kanceláří, jež mnohdy zahrnují spoustu služeb, které si hravě obstaráte sami. Moderní systém obchodování vám nabízí si v této nabídce vybrat „kus od kusu“. Tento férový realitní portál nabízí svěží formu obchodování prodávajícímu i nakupujícímu. Nebudete mít vrásky ze složitých transakcí. V případě prodeje stačí opravdu málo. Nabídnout někde nemovitost, dohodnout se se zájemcem, sestavit smlouvu a podepsat ji, dále uschovat peníze a je hotovo. Proces provázejí drobnosti v podobě žádosti zápisu na katastrální úřad nebo placení daní. S tím vám ale může poradit právník, kterého si objednáte. Celý obchod vám díky tomuto systému ušetří mnoho peněz, starostí, ale i času.

 

Autor příspěvku: admin