4 trendy pro letošní zimu

Zimní oblečení dokáže být hravé a krásné i přes nutnou potřebu pořádně zahřívat. Jaké jsou letošní trendy a co by rozhodně nemělo chybět ve vaší skříni? Podívejte se na 4 tipy pro inspiraci.

Hřejivý kožíšek

Pořádné zimní bundy jsou často vybavené hřejivým kožíškem. Jde o umělé, ale na dotek příjemné materiály. Kožešina velmi dobře hřeje na vnitřní straně bundy, ale také jako lemování kapuci, kdy jí oceníte při studeném větru. Příjemným bonusem je i krásný vzhled, kdy kožešinka slouží jako elegantní doplněk.

Svetrová klasika v moderním střihu

Moderní svetry mohou být buď tenké v klasickém střihu připomínajícím tričko, nebo delší a hřejivější. Právě dlouhé svetry s kapucí nebo nařasením okolo krku mohou být cenným kouskem oblečení za chladného počasí. Zapínání na knoflíky či s páskem pro zapnutí v pase může vypadat i velmi líbivě a lichotit postavě.

Teplé a stylové prošívané bundy

Kromě hřejivé bundy s kožíškem se vyplatí pořídit si také prošívanou. Bývá vyplněna mikrovláknem či přímo poctivým peřím. Díky povrchovému materiálu bývá prošívaná bunda nepromokavá a odolná proti větru. Dostupné jsou různé střihy a barevná provedení, takže určitě najdete takovou, která zapadne do vašeho stylu a šatníku. Vzhledem k prošívání je však třeba počítat s tím, že bunda mírně zakryje vrchní část vaší postavy, což ale dokáže perfektně vynahradit pohodlím a hřejivostí.

Vrstvení pro komfort po celý den

Tílko, tričko, svetr či mikina a nahoru ještě teplá zimní bunda. Vrstvení je parádním způsobem, jak kombinovat jednotlivé kusy oblečení a zároveň pohodlně a efektivně regulovat teplo. Sundávání jednotlivých vrstev se hodí například v přetopené kanceláři či v počasí, kdy je ráno hrozná zima, ale odpoledne už je poměrně teplo. Pro styl a správné kombinování je nejlepší pořídit si jednobarevné kousky, jako jsou například bílé a černé triko a tílko.

Autor příspěvku: admin