Kde najít bod G a jak ho stimulovat?

Bývá popisován jako záhadné místo ženského těla, jehož stimulací je možné dosáhnout neuvěřitelného orgasmu. Přesto většina žen ani neví, kde ho vlastně má. Natož pak muži. Jde jen o reklamní tah, nebo skutečně existuje?

Na vlastní oči se o jeho existenci přesvědčit nelze. Nachází se uvnitř vagíny, na její přední straně. Můžete ho ovšem ucítit, dráždění bodu G totiž přináší extrémně slastné pocity a někdy i mokrý orgasmus.

Místo s mnoha nervovými zakončeními

O tom, že existuje nějaký bod G, se poprvé zmínil německý vědec Ernst Gräfenberg, na jehož počest bylo toto místo také pojmenováno. Bylo to v minulém století. Vědci od té doby potvrdili, že na přední straně vagíny skutečně existuje místo, kde je více nervových zakončení a krevních cév. Jen není úplně snadné jej najít.

Bod G se nachází uvnitř vagíny, na přední straně, z druhé (vnitřní) strany klitorisu. Většina žen jeho dráždění určitě zažila. Dochází k němu například v poloze zezadu či reverzně na koníčka. Některé si možná i vybavují ten pocit, kdy jim partner penisem tlačil na přední stranu vagíny tak, až to v nich vyvolávalo nutkání k močení. To je přesně ono. Kromě bodu G se totiž vepředu nachází i močový měchýř.

Nejlepší stimulace dosáhnete vibrátory na bod G

G-bod stimulace nevyžaduje nic speciálního. Místo můžete dráždit při partnerském sexu, prsty, ale nejlépe k tomu poslouží vibrátory určené přímo pro dráždění bodu G. Mají takový tvar, aby na dané místo přesně doléhaly. Některé dámy dokáže jemné vrnění dovést až k mokrému orgasmu. Jiné stále potřebují dráždění klitorisu, nicméně současné vibrace na bodu G zážitek z orgasmu prohlubují.

Až si tedy budete vybírat vibrátor, zaměřte se na kategorii těch, co jsou určené pro stimulaci bodu G. Mívají speciální tvar, špička bývá zahnutá. Někdy jsou doplněné i o stimulátor klitorisu, takže se o veškerou práci postarají za vás.

Autor příspěvku: admin