Kvalitní peněženku by měla mít každá žena

Takřka denně se neobejdeme bez nutnosti vyndat z kabelky peněženku a uhradit nákup v obchodě, oběd v restauraci, benzin, poplatek za parkování… Vytahujeme ji i na úřadech, na poště, v zaměstnání… Nejen proto by měla být peněženka vzhledu, se kterým budeme spokojeni. Stejně tak by měla být velikostně vyhovující naší aktuální potřebě. Běžně možná chceme typ, kde nám vejde hotovost papírová, drobní mince, platební karty, doklady o zaplacení, věrnostní i platební karty a mnohé jiné. Jsou ale příležitosti, kdy chceme peněženku malou, kterou snadno uschováme do psaníčka nebo kapsy kabátu. Právě takové najdete mezi koženými peněženkami.

Pro každou z nás správný typ

Vězte, že dámská peněženka může velmi povznášet náš celkový dojem. Při placení s její pomocí zaujmete, dodáte vašemu vzhledu dokonalou pomyslnou třešinku na dortu, lidé si všimnou, že dbáte na krásu nejen při oblékání a péči o sebe, ale i při používání doplňků.

Kožená peněženka dámská má to kouzlo, že i když je jednoduchá, bez zbytečného zdobení, aplikací, přesto je krásná a na první pohled se drtivé většině lidí líbí. Kouzlo tkví v kvalitním materiálu, ať už se jedná o samotnou kůži, nebo další potřeby, které byly na její zhotovení potřebné.

Správný typ se dá snadno koupit, ať už jste mladá, v letech, ať už ráda nosíte šaty, formální oblečení, nebo spíš oblékáte módu ležérní, „ulicovou“, sportovnější, ale dokonce i extravagantní, která vždy něčím okolí uhrane. Díky množství různě velkých typů snadno seženete vhodnou peněženku na každodenní nošení i na občasné příležitosti.

Krásný dárek na dlouhou dobu

Stejně tak se kožená peněženka velmi hodí jako dárek. Můžete ji věnovat při výjimečné životní události, hodí se jako dárek k narozeninám, Vánocům, ale také při dni zamilovaných. Věnujete-li ji, vzpomene si na vás obdarovaná osoba kdykoli s ní bude platit. A především, při správné péči, která je jednoduchá, bude hezká a funkční mnoho let. Stačí ji nevystavovat vlhku, přímému slunci, tu a tam ji ošetřit patřičnými prostředky, příp. před tím šetrně vyčistit.

Nebojte se netradičních typů

Tak, jako vás jistě zaujmou červené, modré nebo třeba zelené kožené boty, kabelky, s peněženkou je to stejné. Nemějte obavy z pořízení si zajímavé barevné kožené peněženky, která buď doladí vaše ostatní doplňky, anebo bude naopak „zářit“ a i když budete mít na sobě jednoduché, jednobarevné oblečení, peněženka vás vždy projasní. Kůže v jakékoli barvě působí decentně a dokonale.

Kvalitní koženou peněženku by měla vlastnit skutečně každá žena. Stejně, jako je to s kvalitním šperkem, hodinkami, sakem, kabátem, nebo třeba kabelkou. Pořiďte si ji a uvidíte, že nebudete litovat, naopak, budete ji používat ráda a často.

 

Autor příspěvku: admin