Vyčistěte svou pleť a navraťte jí svěží vzhled přírodní kosmetikou

Každá žena by měla dbát o svůj vzhled. K tomu se vztahuje docházení ke kosmetičce, kadeřnici, pořízení si do svého šatníku nový, slušivý kousek, oživení vzhledu kvalitním šperkem… Abychom ale vypadaly dobře, je o sebe potřeba pečovat nejen s pomocí profesionálů, ale i svépomocí o samotě doma. K tomu vám skvěle pomůže přírodní kosmetika. Neškodí zdraví ani životnímu prostředí a je skutečně účinná. Stačí několikatýdenní používání a zlepšení vzhledu pleti i vlasů je patrné na první pohled.

Pleť je potřeba pořádně čistit

Za celý den, ale také v noci na naší pleti zůstane spousta nečistot. V průběhu dne chodíme prašným městem, máme na sobě líčidla, potíme se, což se děje i v noci a z těla jsou vyplavovány potem škodlivé látky. Proto je důležité pleť pravidelně čistit ráno i večer.

Pokud používáte klasickou kosmetiku z drogerie, po přečtení si složení budete nemile překvapena, co vše produkty obsahují, a že vlastně společně se snahou pečovat o pleť jí dodáváte i zdraví škodlivé látky. Tomuto předejdete, pokud si koupíte produkty z řady DETOX od NAOBAY. Tato bio kosmetika je vyráběna z přírodních produktů, nebyla testována na zvířatech a je vhodná i pro velmi citlivou pleť.

Tato řada byla speciálně vyvinuta pro unavenou pleť vystavenou stresu, která je konfrontována nejen se stresem, ale i prachem a smogem. Je vaše pleť mdlá, vrásčitá a bez jasu? Sáhněte po některých produktech z ní, které obsahují 20 přírodních účinných látek a 11 organických olejů. Zajistíte si ochranu pokožky před vnější agresí, okysličíte ji a na noc zklidníte, posílíte a dodáte potřebné látky k regeneraci. Je vhodná pro každý typ pleti, výborná pro kuřáky, ženy i muže.

K nejprodávanějším produktům řady patří čistící pěna DETOX. Nejenže pleť důkladně očistí od nejodolnějších nečistot, make-upu, ale zároveň ji okysličí, hydratuje a zklidní. Zázvorový extrakt, jenž obsahuje, chrání pleť proti volným radikálům, zlepšuje oběh krve. Extrakt z citrónu brání nechtěnému lesku, čistí póry a brání vzniku černých teček. Zelený čaj přináší ochranu před předčasným stárnutím, zklidňuje a hydratuje.

Vyzkoušejte bio kosmetiku od NAOBAY a pečujte o svou pleť s pomocí přírodních produktů. Budete nadšené, jakých změn na sobě za pár týdnů pozorujete.

 

 

Autor příspěvku: admin