Jdeme na nákup: 4 prověřené značky obuvi

Venku už se ochladilo, a tak je nejvyšší čas obměnit šatník a také botník. Jestli ten váš zeje prázdnotou a žádné teplé botky se v něm nenachází, nezbývá než se vydat na nákup. Po jaké značce ale sáhnout, aby byla obuv kvalitní a vydržela vám na více než jednu sezónu? Máme pro vás čtyři tipy.

Na podzim užijete především kotníkové dámské boty. V módě jsou chelsea botky, jste-li sportovnější typ, tak vyšší tenisky, k sukni či úzkým kalhotám se nebojte vytáhnout nižší kozačky. Nejlepší však bude nepřemýšlet, vydat se do obchodu a koukat, co vám padne do oka. Jen přitom nezapomeňte sledovat značku. Mohla by vám hodně napovědět o kvalitě bot.

Rieker

Historie značky Rieker sahá do Německa do roku 1874. Jedná se o rodinnou firmu předávanou z generace na generaci. Vyrábí nejen obuv, ale také doplňky a tašky pro muže i ženy. Co se týče bot, produkují různé typy – seženete u nich kousky do práce, ale i na outdoorové aktivity. Mají také vlastní technologii Rieker Antistress, která vytváří stabilní podporu nohy.

Tamaris

Značka Tamaris byla založena ještě o něco dříve, konkrétně v roce 1866, také vznikla v Německu. Nemá však tak široké pole působnosti, specializuje se totiž na ženskou obuv. Styly jejich bot jsou ale rozmanité. Jejich speciální technologie se jmenuje Anti-Shokk, díky ní se pak budete cítit pohodlně i v podpatcích.

Caprice

Caprice je méně známou značkou obuvi a nejspíš je to tím, že za sebou ještě nemá tak dlouhou historii. Vznikla v roce 1990 a opět to bylo v Německu. Všechny boty Caprice se vyrábí z pravé kůže, zákaznice si od nich chválí zejména kozačky. Firma má své technologie SUPERflexible a ANTIshokk.

Pikolinos

Dalším zástupcem méně známých značek je pak Pikolinos. Pochází ze Španělska a založena byla v roce 1984. V současné době hodně exportuje do USA, i v Evropě však má mnoho příznivců. Využívá přírodní materiály na podzim by vás mohla zaujmout zejména jejich kolekce „kotníčky“.

Tak hurá na nákup! Jestli se uskuteční online, nebo se vydáte do kamenného obchodu, je jen na vás.

 

Autor příspěvku: admin