Aby se měl váš zvířecí kamarád dobře

Máte doma psa? Pak určitě víte, kolik starostí je s jeho výživou. Není to tak snadné, jak se na první pohled zdá. Pes nesmí žrát zbytky lidské stravy – kvůli soli a koření. Měl by mít svoje speciální jídlo určené pouze pro psy. Na trhu je sice poměrně velký výběr granulí, ale znáte to. Občas některé druhy pejskovi nesednou a střevní problémy jsou tu. Jak se tomu všemu vyvarovat?

Pestrá strava je zárukou zdravého prospívání

Záleží vám na zdraví vašeho psa a chcete mu dopřát to nejlepší, co na současném trhu se psím žrádlem existuje? Jestliže krmíte svého psa přirozenou stravou BARF, tak pro případ cestování asi hledáte podobnou alternativu. Přeci jen během dovolené je poměrně složité takovou stravu psovi připravit. Vše však půjde snadno, pokud použijete masové konzervy pro psy. Jsou vhodné také pro pejsky s potravinovou alergií. Tyto konzervy obsahují 100% maso – většinou se jedná o dietní kuře, které by nemělo psům dělat žádné zdravotní problémy.

Bez dochucovadel a barviv

Protože psí trávení je citlivé na jakékoliv koření a sůl, je tato psí konzerva prosta jakýchkoliv dochucovadel, konzervačních i barvicích látek. Na výrobu masových psích konzerv dohlíží stálý veterinární dozor, který je zárukou toho, že váš pes dostane vždy kvalitní stravu. Konzerva je vhodná pro mladé, dospělé psy i psy seniory, stejně jako pro zvířata v zátěži, březí a kojící feny. Tak jako pro psy existují i masové konzervy pro kočky, jež svou kvalitou v ničem nezaostávají za psími konzervami.

Kvalitní chovatelské potřeby můžete pořídit i levně

Když se o svého psa pečlivě staráte, jistě vám záleží na tom, abyste měli po ruce vše nezbytné k chovu. Chovatelské potřeby levně pořídíte v nejednom internetovém obchodě nebo i kamenné prodejně.

Zajímavosti z gastronomie pro zvířecí kamarády

Abyste byli dokonale obeznámeni o psí stravě, sledujte pravidelně informace o krmivech. Dozvíte se, co nového se na trhu s psí a kočičí stravou objevilo, co stojí za to, abyste vyzkoušeli, a čemu se naopak vyhnout.

Autor příspěvku: admin