Chcete konečně rozumět? Najděte si čas na jazykový kurz

Schopnost dorozumět se cizím jazykem patří v 21. století k těm nejdůležitějším. Aktivní znalost cizího jazyka nechybí v požadavcích na téměř žádnou pozici, bez angličtiny budete těžko stíhat mladé generaci na sociálních sítích, neužijete si film v originálním znění a také pro vás bude komplikovanější cestovat. Není čas s tímhle vším něco udělat?

Anglicky se naučí každý. O některých cizích jazycích (např. takové mandarínštině) to říci nelze, na ty těžší už potřebujete určitý talent a předpoklady pro studium jazyků. Angličtinu, němčinu, francouzštinu, italštinu, španělštinu a další běžné evropské řeči ale ovládnout dokážete. Jen se nesmíte bát!

Zapište se na kurzy

Školní léta už máte dávno za sebou a v práci vám jazykové kurzy nenabízí? Samozřejmě se můžete do studia pustit samostatně. Vždyť dnes na internetu najdete obrovskou spoustu materiálů. Nicméně učit se o samotě je daleko těžší. Chcete-li dělat rychlé pokroky, zapište se na kurzy vybraného jazyka.

Na začátku dubna bude své jarní kurzy startovat třeba jazyková škola Praha 2 s názvem Britannika. Ta brzy oslaví desáté narozeniny a každoročně jí projde asi 1300 studentů různého věku. Navštěvují všeobecné, konverzační i specializované kurzy, a to individuálně, ve skupinách či s firmou. Čas od času jsou pořádány dokonce intenzivní víkendové kurzy.

V Britannice se budete učit s nadšením

Britannika, jazyková škola Praha, vyučuje celkem deset světových jazyků. Výuku v malých skupinkách vedou kvalitní lektoři, kteří využívají nejrůznější kreativní metody výuky. Kombinují poslech, čtení, mluvení i psaní. Hodiny jsou navíc obohaceny třeba o videa – díky materiálům BBC a National Geographic se naučíte rozeznávat britskou a americkou angličtinu. Učebnice si nekupujete, škola je půjčuje.

Vstřícní lektoři vás pro jazyk tak nadchnou, že se mu budete věnovat daleko více než jenom v rámci přípravy na další lekci. A o to právě jde. Chcete-li se naučit nový jazyk, musíte se jím obklopit. Poslouchat v něm hudbu, sledovat filmy (ze začátku třeba pohádky), učit se vyjadřovat myšlenky.

Na nic nečekejte, protože místa v kurzech se začínají pomalu plnit. Zapište se i vy a naučte se konečně rozumět. Jazyky se vám v životě určitě neztratí.

Autor příspěvku: admin