Sladký polibek

Velké, plné rty úplně volají po políbení, a proto mnohé ženy touží přesně po takových rtech. Ovšem ne každé ženě bylo naděleno. Ženy se snaží své rty udělat plnějšími optickým klamem rtěnky a podobně, ale víte, že si můžete rty nechat zvětšit?

Nemusíte na injekci

Celebrity často své rty dělají plnějšími pomocí různých injekcí a podobných zákroků. Ovšem to je někdy nebezpečné, protože chemie, která vám jde do těla, může z vašich rtů udělat různý patvar, a proto je mnohem lepší najít další možnosti. Jednou z možností, která je opravdu příjemnější, než nějaké injekce je zvětšování rtů pomocí kúry, kterou si na rty aplikujete v podobě lesku na rty.

Není to jen optický klam

I dobrá rtěnka vám může opticky trochu zvětšit rty, ovšem existují různé kúry, které se nanášejí stejně jako rtěnka, ale nezvětší rty jen opticky, ale doopravdy. Jedná se o speciální látku, díky které při pravidelném aplikování budou vaše rty k nakousnutí. Je to velice snadné a efekt lze pozorovat během pár dní a stejně tak, když už se vám plné rty nebudou líbit, stačí kúru vynechat a budete mít zpátky své rty, což je opravdu velice výborné.

I balzám i zvětšení rtů

Velkou výhodou je, že ona kúra, kterou budete na své rty nanášet stejně jako balzám, je opravdový balzám. Jeho složení je přírodní, takže se nemusíte bát alergických reakcí a dokonce je vhodný i pro lidi s citlivou pokožkou. Vaše rty budou lesklé, měkké a zdravé, což ke rtům, které mají vyvolávat chuť na sladký polibek, prostě patří.

Nic není zadarmo

Pravdou je, že tento zázračný balzám na rty je poněkud dražší než ty, které běžně používáte. Avšak musíte uznat, že takové zázraky každý balzám na rty neumí a rozhodně je to levnější a bezpečnější, než injekce či podobné zákroky. Jen musíte dávat pozor, abyste si opravdu koupili správný a přírodní přípravek, protože na trhu je jich hned několik a mnohé mohou být jen falešnou reklamou a bohužel mohou vaše rty třeba opuchnout a podobně.

Jak se nenapálit

Někdy je opravdu těžké odhadnout, který přípravek je ten pravý a opravdu zvětší vaše rty a co jen podtrh a chce vás okrást. Nejlepší jsou recenze, ať už se jedná o doporučení přímo vašeho příbuzného či přítele, ale také je dobré číst recenze a zkušenosti lidí na internetu. Rozhodně se neřiďte jen tím, co je přímo na dané stránce, protože nikdo si na svůj internetový obchod nedá nespokojený ohlas, a proto je důležité dívat i na jiné portály a sledovat, zda jsou lidé s daným produktem opravdu spokojení anebo, zda měli nějaké problémy.

Vaše rty jsou kouzelné a musí to tak být

Ať už máte od přírody velké a plné rty anebo jsou vaše rty úzké, tak myslete na to, že právě jimi můžete druhým předávat důkaz své lásky, a proto o něj pečujte, nejen, aby byly krásné, přímo k nakousnutí, ale také aby byly zdravé, a tak si nenechte na ně nanášet cokoliv.

Velké a plné rty jsou přímo k nakousnutí. Máte je? Nemáte, nevadí, plné rty může mít každý.

Autor příspěvku: Hedy Hedy