Acai Berry – recenze

Hledáte multifunkční doplněk stravy, který dodá vašemu tělu potřebné látky? Vyzkoušejte doplněk stravy zvaný Acai Berry. Nejenže tento přípravek vašemu tělu dodá veškeré potřebné vitamíny, je také velkým antioxidantem. Navíc pomáhá při hubnutí.

A o co se přesně jedná? Možná vás zarazí zvláštní název, který je však velmi snadno vysvětlitelný. Acai je druh palmy rostoucí v Jižní Americe, především v Amazonii. Jejími plody jsou malé kuličky připomínající naše borůvky. Tyto malé kuličky mají po dozrání fialovou barvu a v oblasti Amazonie jsou velmi oblíbeným ovocem. Mají v sobě ukrytou velkou spoustu antioxidantů, které jsou pro tělo velmi prospěšné – pomáhají ho pročišťovat a zbavují ho škodlivých látek.

Plody palmy Acai patří mezi nejvýživnější ovoce na světě. Obsahují velkou spoustu vitaminů, jako jsou B1, B2, B3, C a E. Obsahuje také vápník, fosfor, draslík a vlákninu. V plodech také můžeme najít i omega 6, které snižují škodlivý LDL cholesterol a omega 9, které pomáhají udržovat stabilní hladinu HDL cholesterolu.

Vitamin C a flavonoidy, které jsou také obsažené v tomto ovoci, blahodárně působí na cévy a dokážou účinně regenerovat epitelové buňky cévních stěn a zlepšovat jejich pružnost.

Doplněk stravy vyrobený z těchto bobulí je pro tělo velmi prospěšný. Obsahuje všechny výše zmiňované látky. Pomáhá dokonce proti nemocem a zánětům. Pokud máte špatný zrak nebo vás často bolí či pálí oči, nebo pociťujete únavu, přípravek Acai Berry vám určitě pomůže. Dokáže vám také pomoct při zánětech a to právě díky antioxidantům, které brání účinkům volných radikálů.

Tím nejlepším účinkem, který tajně mezi řádky hledá nejedna žena, je hubnutí, o kterém jsme se zmiňovali na začátku. Acai Berry opravdu pomáhá při hubnutí. Zrychluje totiž metabolismus a tím dokáže tělo rychleji spalovat tuky. Tyto malé bobulky navíc obsahují velké množství vlákniny, a vy tak ani nepociťujete příliš velký hlad.

Dostatek vitamínů a stopových prvků navíc aktivně pomáhá proti stresu a navozuje vám duševní pohodu. V každodenním shonu už se nebudete cítit vyčerpaní. Budete si v každé situaci připadat odpočatí a to je přesně to, co v dnešní době všichni potřebujeme.

Přípravek Acai Berry je vhodné používat při oslabené imunitě – antioxidanty svým působením podporují imunitní systém. Vhodné také pro použití při zvýšené fyzické, ale i psychické zátěži.

Pokud se vám nedaří zhubnout a jste neustále ve stresu, je Acai Berry pro vás to pravé. Přípravek z drobného ovoce vás stresu zbaví a navíc vám ještě pomůže zhubnout. Nezapomeňte však, že se jedná pouze o doplněk stravy, takže za vás nebude hubnout sám, ale rozhodně vám v tom pomůže.

Užívání

U tohoto přípravku se ani nemusíte bát, že by vám po něm bylo nevolno či jinak zle. Každý člověk je jiný a ne všichni snášejí ty stejné věci, někdo je velmi citlivý a dělá se mu nevolno i z běžného jídla či doplňků stravy. Tento přípravek u většiny lidí nevykazuje zvýšenou nevolnost.

Přípravek se také velmi dobře vstřebává a rychle tělo zásobí potřebnými látkami. Jedno balení tohoto doplňku obsahuje 90 kapslí, které by vám měly vydržet na 15-45 dní, záleží na dávkování. To je obvykle udáváno jako 2-6 kapslí denně. Doporučuje se užívat s jídlem, protože pak dochází k lepšímu trávení a vstřebávání živin. Váš trávicí trakt bude navíc méně zatěžován.

Pokud chcete vidět nějaké výsledky – cítit se fit, v duševní i fyzické pohodě, nemít žádný stres, posílit imunitu a možná i trochu zhubnout – užívejte přípravek minimálně 2-3 měsíce.

U tohoto přípravku najdete samá pozitiva. Záporné vlastnosti nemá žádné. Při užívání se neobjevují žádné vedlejší účinky, a i kdyby se vám nepodařilo zhubnout, pořád jste udělali něco dobrého pro vaše tělo. A nezapomeňte, přípravek není určení na hubnutí. Pouze zrychluje metabolismus a pomáhá vám spalovat tuky.

Autor příspěvku: Hedy Hedy