Tílka a mikiny do každého šatníku. Kde je nakoupit a podle čeho vybírat?

Zima a podzim jsou obdobími, kdy je velmi nepříjemně zjistit, že nemáme co na sebe. Zkuste předejít této situaci tím, že si včas pořídíte základní kousky oblečení do svého šatníku. Konkrétně se jedná o tílka a teplé mikiny. Podle čeho je vybírat a kde najdete ty nejlepší právě pro vás? To vám poradíme v tomto článku.

Ideální do studeného zimního počasí

Kvalitní materiál vytváří odpovídající izolační vrstvu. Ta nám usnadní vlastní termoregulaci. Základem je vrstva těsně u těla. Volíme tílko ideálně z bavlněného materiálu s dobrými vlastnostmi při kontaktu s pokožkou. Fleece mikiny jsou navíc velmi příjemné na dotek. Jejich hebký povrch je příjemný nejen v zimním období, ale hodí se téměř kdykoliv. Vybírat můžete z jednoduchých jednobarevných kousků, které skvěle splní i svoji estetickou funkci.

Módní kreace

Dámská tílka všech různých barev je možné využít k módnímu vrstvení. Jsou vhodná pro kombinace se svetry, košilemi a dalšími kousky oblečení. Pokud bude opravdu zima, přichází na řadu fleece mikina. I tu je možné jednoduše sladit a vytvořit s ní funkční, ale zároveň pěkně vypadající outfit. Módní střihy budou jistě slušet každé postavě. Největší uplatnění pro pohodlné fleecové mikiny najdete u sportovně laděného oblečení, kdy se pro své termoregulační vlastnosti hodí i na lyžování, běhání a pobyt venku při nižších teplotách.

Jak vybrat správné kousky oblečení?

V zásadě platí, že bychom měli dodržovat číslování uvedené u konkrétního výrobku. Vždy se řiďte přiloženou tabulkou velikostí, která obsahuje všechny klíčové rozměry. Jedině tak si vyberete kousek o správné velikosti. Druhým bodem je výběr designu a barevného provedení. Zde je to čistě na vás a vaše volba bude pravděpodobně ovlivněna tím, co již máte v šatníku a jaké oblečení chcete využít pro kombinaci. Dostupné jsou téměř všechny barvy a v pěkných odstínech.

Autor příspěvku: Hedy Hedy