Ženská krása je důležitá. Co vám pomůže, abyste se cítila i vypadala jako bohyně?

Všeobecně známé pořekadlo, že „Šaty dělají člověka.“ Jednoduše a jistě platí. Když někoho uvidíme v odřených botách, díravém svetru a vytahaných teplácích, zajisté nezapůsobí dobře. Na rozdíl od něj naopak ten, kdo bude v obleku, vkusně zvolenou vázankou a vyčištěnou obuví bude působit naprosto dokonale. Přitom mohou být ti lidé na stejné úrovni, jak finanční, tak co se týče vzdělání, každý jen bude jinak oblečen.

To stejné platí, podíváme-li se na vzhled, co se týče těla. Muži i ženy řeší, jak velký mají zadek, ramena, poprsí, jak vypadá jejich pokožka a mnohé jiné. V okamžiku, kdy je zde nápadný rozdíl od „běžné“ populace, mohou mít jedinci i skutečné psychické potíže, které jim brání žít plnohodnotný spokojený život. Proto je důležité poohlédnout se po možnostech, jak si pomoct, abychom se cítili hezky a žádaně.

Prsa, prsa, prsa

Malá prsa některým ženám nevadí, i když se obdivně dívají na své „souputnice“, když spolu kupříkladu jedou ve výtahu a ta druhá má dekolt krásně plný. Jsou ale ženy, jejichž prsa jsou skutečně malá a ony se díky nim cítí nepřitažlivě, trapně, mají pocit, jakoby byly neustále malými, nevyzrálými, klučičími…

Tablety na zvětšení prsou jsou to, co jim může pomoci. Jde o naprosto bezbolestnou možnost, jak si splnit sen a mít větší ňadra. Stačí užívat pilulky pár měsíců a výsledek bude viditelný na první pohled.

Když pokožka nepruží

Dalším nešvarem, který dělá šrámy naší kráse, jsou strie. Můžeme je mít kvůli rychlému příbytku na váze, tvoří se i v těhotenství, při razantním nabrání svalové hmoty… Jsou viditelné ihned, nejdříve jsou nehezky barevné – růžové až fialové, později blednou, ale zůstávají stále lesklé. Naučte se používat kvalitní kosmetiku a pořiďte si oblíbený krém na strie, který pomůže zmírnit již vniklé a eliminuje tvorbu nových strií.

Na pružnosti pokožky pomáhá i jiný přítel mnoha žen zvláště těch, které již jsou ve vyšším věku. Doporučujeme kolagen. Díky němu je pleť vláčnější, jemnější, hydratovaná, vrásky jsou vyplněny a celkový vzhled tváře je, jako bychom se vrátili zpět v čase.

Nejen plastická chirurgie dokáže zázraky. Ke krásnému vzhledu vám pomůžou i kvalitní krémy, kosmetika a doplňky stravy. Zkuste je a doporučte je i dalším ženám, které touží být sexy.

Autor příspěvku: Hedy Hedy