Buďte krásná – pořiďte si kvalitní kosmetiku, slušivé oblečení a okouzlujte

Že jste si ještě pro letošní jaro a léto nekoupila žádné trendy topy, jarní kabátek, sako, kotníkové boty nebo jinou nezbytnost každé ženy? V tom případě si nechte poradit, co vám letos nesmí uniknout a na co se v obchodech zaměřit.

Doplňte šatník o jedinečné šaty

Velkou škodu samy sobě dělají ženy, které se vyhýbají nošení šatů či sukní. Mnohé z nás se stydí odhalit svá lýtka, kolena, či byť jen kousek stehen. Připadáme si silnější, než jsme, mnohdy je naše sebevědomí mnohem níže, než by mělo být a tím, jak se oblékáme, nepřímo světu oznamujeme, že jsme rezignovaly.nm_7196_1

Nevzdávejte se šatů. Díky nim může každá žena působit elegantně, decentně, upraveně, ale i svůdně, sexy a přitažlivě. Krásné dámské šaty zaujmou každého muže a většinou i ostatní ženy. Sáhnout můžete po modelech s nápisy. Tyto jsou určeny spíše pro štíhlé a útle ženy, ty plnoštíhlé by mohly zbytečně opticky rozšířit a zvětšit. Jestliže si je pořídíte, volte k nim jednoduché baleríny či lodičky, nechte nápisy vyniknout a svůj outfit nepřeplácejte.

Trendy barvou letošního roku je např. světle růžová, světle modrá, pastelové barvy meruňková, zelená, fialová… Jednobarevný model oživí každou ženu, byť jsou její rozměry jakékoli. Je škoda, že se korpulentní dámy často oblékají do černých a šedých oděvů. Kupříkladu modrá nebo růžová dodá šmrnc, lehkost, letní náladu. Jestliže si zkusíte některý z barevných modelů, vyberete ten pravý ke každé barvě pleti a váš celkový vzhled získá na váze.

Dbejte na svoji vizáž

Aby vaše tvář nepůsobila po zimě unaveně, šedě a povadle, vyhledejte kosmetičku. Kvalitní kosmetika pro ženy všeho věku je důležitá a to co se péče týče, tak i dekorativní kosmetiky a líčidel nebo péče o tělo jako o celek. Nechte si poradit, jak se nalíčit do práce, jak na večírek nebo do společnosti přátel. Používejte oční stíny, tvářenku, řasenku i rtěnku. Vždy mějte po ruce korektor a nezapomeňte na příjemnou omamnou vůni oblíbeného parfému.

Autor příspěvku: Hedy Hedy