Oslava narozenin vašeho přítele se blíží a vy stále nevíte, čím jej obdarovat? Nechte si poradit.

Jak čas plyne a my slavíme další a další narozeniny, postupně nás opouští nápady, co které osobě věnovat, aby byl dárek zajímavý, originální, oslavenec jej využil a aby se mu také líbil. Přičteme-li k tomu ještě Vánoce, během nichž vyčerpáme všechny své „trumfy“, může se lehce stát, že se cítíme zahnáni do kouta a skutečně nevíme, jaký dárek vybrat.341

Už jste měli možnost vidět trička s potiskem s moderním motivem v mnoha barevných provedeních? Aktuálně jich webové stránky bastard.cz nabízí 269, zaručeně vyberete to správné i pro nejnáročnějšího kluka či muže.

Trička, která mají styl

Pánská trička v různých velikostech, vyrobené z kvalitních materiálů a hýřící pestrými barvami i výraznými potisky vás zaručeně nadchnout. Budete pyšní, jak dokonalý dárek se vám podařilo zajistit a na obdarování včetně rozbalování dárku se budete obzvláště těšit.

Vybrat si lze z triček s potisky humornými, dvojsmyslnými, se skrytou pointou i takové, které svého majitele dokonale popíší a řeknou o něm mnohé.

Že není oblečení to, co chcete darovat?

Nezoufejte ani tehdy, má-li váš milý šatník nabitý k prasknutí. Stačí znát tipy na dárečky pro muže a rozhodnout se pro některý z nich.

Velmi hezká je kupříkladu smaltovaná cedule, na niž necháte zhotovit nápis ulice dle příjmení vašeho přítele.

Milovníkům piva se jistě hodí exkluzivní sada zahraničních piv, která je nyní v akci. Ochutnáte rozmanitost chutí, vůní dle složení zlatavého moku z několika zemí světa.Foreign-exclusive-exclusivni-zahranicni-pivni-sada

Právě v těchto měsících se velmi hodí krabička poslední záchrany, ovšem pro cyklisty. Najdete v ní vše podstatné pro případ nenadálé nepříjemnosti – jak píchnete-li duši, tak spadnete-li a budete potřebovat základní ošetření.

Nenechte se zaskočit a vybírejte dárek s dostatečným předstihem. Zajistíte tak, že seženete báječný dar, jenž se promění ve velkou radost a nadšení.

Autor příspěvku: Hedy Hedy