Rozvod kvůli nevěstinci

16027797842_19353da108Muži mají různé sexuální touhy, kdy někdy jim skutečně nejsme schopni vyhovět. Dost často narazíme na takové věci, nad kterými nám zůstane rozum stát. Zjistit klidně můžeme, že náš manžel navštěvuje nevěstinec a to velmi pravidelně a přitom se tváří, jako by se ani nic nedělo, dělá ze sebe milujícího a oddaného, ale skutečnost je úplně jiná. Co když na to přijdeme a něco takového zjistíme?

Pak je pro nás situace velmi bolestná a jen těžko se s ní srovnáme. Buď to přehlédneme, nebo požádáme o rozvod. Muž pak může přijít s různými argumenty, a to například s tím, že návštěva nevěstince je přece lepší, než kdyby měl milenku, za kterou pravidelně chodí (i když ta by ho nejspíše vyšla levněji).

Dále pak argumentuje tím, že jeho žena neměla takový zájem o sex, jako on, a tak hledal jiné řešení. Muž nepochopí, že péče o dítě je náročná a vám už díky tomu nezbývá tolik času na sexuální hrátky,  jako tomu bylo dříve, a tak hledá jiné možnosti, jak si sex užít. Muži mají tendence svádět vše na svou ženu a vyčítat jí, že je to proto, že mu nebyla po vůli. Nicméně chyba je nejspíše na obou stranách.

Muži by měli být tolerantní k tomu, když žena pečuje o svou rodinu a děti a ještě chodí do práce. Mužova starost je pouze ta, že vydělá peníze, ale jinak vše ostatní je právě na ženě. Ta je večer unavená a vyčerpaná.

Dost možná je problém ale někde úplně jinde a to v tom, že muž má nějakou konkrétní představu o sexu, kterou se své manželce neodváží říct, a tak se chodí uspokojovat právě do nevěstince, protože tam není nic zakázané a může si říct prakticky o cokoliv. Pokud je to tak, zkuste zjistit, po čem touží a proč tam chodí. Třeba zjistíte, že se ty věci, které ho do nevěstince táhnou, budou líbit i vám. Co když jim přijdete na chuť a zachráníte vaše manželství? Třeba je to zrovna něco, co jste nikdy netušila, že by se vám mohlo líbit.

Autor příspěvku: Hedy Hedy