Oblečení na jaro

4558816383_5ab4e592bf-290x300Jaké jsou módní trendy pro jaro letošního roku? V případě, se si jdeme pořídit nové kousky, tak koukáme nejen na to, jaké nám prodejce nabízí barvy a střihy, ale i materiál je to, co nás při koupi zajímá. Nejvíce jsou to ale střihy, které nás upoutají, i když skvělý střih, potřebuje ještě dobrou látku.

Další věc, která nás pak v rozhodování ovlivňuje, zda si danou věc koupíme, či nikoliv, je cena. Na kvalitě materiálu velmi mnoho záleží. Odvíjí se od toho totiž také fakt, jak dlouho nám daná věc vydrží, nebo jestli si jí budeme moci užívat pouze chvilku. Letos pofrčí pletené a háčkované kousky a to v jarních i letních kolekcích, ve skvělých barvách, kterých na trhu bude celá řada. Úplety v kombinaci s výrazným zdobením, budou věcmi, které se budou letos na jaře nosit.

Další, co bude in, je transparentnost. Nosit se dále budou černé síťované věci. Kromě tílek a triček, síťku můžete pozorovat i na šatech. Pokud si koupíte cokoliv s černou síťkou, tak budete hodně trendy.

Nosit se pak bude také barevné peří. Sice si to třeba v tuto chvíli neumíte představit, ale uvidíte, že jde o velmi krásnou a zajímavou věc. Peří můžete nosit jako boa, sukně i šaty. Nosit je můžete nejen k večernímu nošeni, ale také během dne. Peřím podtrhnete luxus a nápaditou jemnost. Peříčka můžete vidět i na bundách a svetrech.

Dalším originálem, který by vám letos neměl chybět v šatníku, jsou třásně. Hlavní věcí, na které třásně můžete mít, je sukně. Samozřejmě po vás nikdo nechce, abyste měli třásně místo sukně. Sukně jsou šité z látky, na jejíchž koncích pak jsou právě třásně.

Kromě třásní se pak na jaře budou nosit i bavlněné věci a to různých barev, s květinovým potiskem, hravostí. Barevnosti se meze nekladou.

Jaro je veselé a s ním mohou být veselé samozřejmě i barvy. Vybrat si letos můžete velmi zajímavé bavlněné kousky, které jsou různě střižené.

Autor příspěvku: Hedy Hedy

2 komentáře: „Oblečení na jaro

    […] Punčochy jsme sice nosili jako malé děti a to většinou pod oteplovačkami, aby nás pořádně hřály. Ovšem neopouštějte tyto zvyky. Když vyberete správně punčochy, tak vás dokážou zahřát a přitom vypadat elegantně, takže v nich klidně můžete do města i do práce. […]

    Jaký mít styl – eKočka.cz

    (3.3.2017 - 13.33)

    […] styl je vhodný pro ty, kdo mají rádi pohodlné oblečení, které jim dovolí dělat téměř cokoliv. Pokud nechcete být upnutí a chcete se cítit […]

Komentáře nejsou povoleny.