Welness pro paže, stehna, ale i jiné problematické partie

Každou ženu trápí jiná partie těla k tomu, aby si mohla připadat sexy a neodolatelná. Jedna si stěžuje na silnější paže, druhá třeba na mohutnější stehna, třetí na celulitidu v oblasti zadečku, atd. Řešení přinášíme pro všechny ženy, které mají s těmito oblastmi problém. Existují totiž přístroje, díky nimž tukové polštářky rychleji mizí. Rovněž se lepší stav pokožky s projevy celulitidy. Ovšem vnitřní tuk, který obaluje naše orgány při obezitě, samotné metody nevyřeší. Přesto ženy tyto metody považují za radikální revoluci v boji s faldíky, které nám přečuhují v bokovkách, aj.

Chcete vědět, jak se tyto zázračné metody jmenují a uplatňují? Přečtěte si tento článek, který vám prozradí, jak se za jeden měsíc dočkat vytouženého efektu.

Akustická rázová vlna

Možná vám tento pojem vzdáleně něco říká. Neříkala vám náhodou vaše babička, že jí takto rozbíjeli ledvinové nebo žlučníkové kameny? Je to dost možné. Tato vlna totiž našla další uplatnění a nejen tedy to léčebné, ale i estetické hledisko. Rázová vlna totiž tělo zpevní. Má menší energii, než v klasické chirurgii. Je šetrnější, protože proniká jen k pojivové tkáni. Reakcí pojivové tkáně je vypnutí a vyhlazení struktur pokožky. Obnova cirkulace krve a lymfy je také předností této nové metody. Podpora tvorby kolagenu vrátí pokožce pružnost. Ochablá kůže na rukou a stehnech je tedy znatelně pevnější. Ošetření nebolí, trvá od 1-1,5 hodiny podle místa, které chcete vylepšit. Speciální přístroj tak bude po vašem těle kroužit a klouzat pomocí gelu. Ovšem úspěchem je také pravidelnost a intenzita daných kúr.

Kryoradiolipolýza

Je účinnější formou kryolipolýzy, neboť využívá i radiofrekvence. Nízké teploty účinkují na tukovou tkáň, ze které se začne odbourávat tuk. Hodí se nejen na paže a stehna, ale i zadeček a faldíky pod podprsenkou, na bocích, aj. Výsledky jsou patrné již při první návštěvě. Nejprve se tukové buňky zmrazí a poté se použije radiofrekvence.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin