Romanticky svůdné či kontrastní podprsenky jsou sezónním hitem

Možná jste nad výběrem podprsenky až tolik nepřemýšlela, třeba vsadila na jistotu, že vám bude sedět, ale nedívala se na její design. Chyba, ve výběru podprsenky bychom my ženy měly zohlednit obojí. Jednak nám musí padnout jako ulitá, to je pravda, ale také by na nás měla kladně zapůsobit tím, jak vypadá. Letošní sezóně vévodí rafinované střihy společně s různým zdobením nejlépe v provedení push-up, která se nejen pohodlně nosí, ale ještě vám zvedne prsa. Žhavým posledním letním dnům zkuste dát náboj pomocí krajkové či korzetové podprsenky. Nebojte se nechat vykukovat krajkový lem z podprsenky, je to sexy. Výstřih bude rázem vaší předností. Půlový střih podprsenky, který zakrývá jen to, co je, potřeba je trendy.

 

Materiály lehké jako ptačí pírko

Podprsenky a jejich trend se nese v praktičnosti, ale i eleganci a vzdušnosti

Vzdušnost, která je poslední dobou velmi populární v interiérech, kde se skvěle doplňuje s minimalismem, má zelenou i ve výběru podprsenek. Podprsenky tak mohou být z průhlednějších materiálů, které propustí k našim ňadrům více vzduchu a my se tak nebudeme v létě potit.

 

Kontrasty a různé vzory jsou v kurzu

Na podprsence si můžeme povšimnout detailů typu kontrastních výšivek, krajek a geometrických tvarů. Nebojte se sáhnout po podprsence, která bude výraznější a vytvářet barevné kontrasty. Klasikou je stále černá a bílá, ale nebojte se jí nahradit jednou z neonových barev modré, růžové, zelené, oranžové nebo žluté (jedna barva z nich je světlejší a druhá výraznější), aj. Dále se hlásí o slovo květinové vzory svou něžností dob 60. let.

 

Slaďte podprsenku s oděvem a nebojte se široké palety odstínů

Máte rádi růžovou? Tak si jí užijte ve všech odstínech, letos je jedničkou. Nepohrdněte ani lososovou a poté se oddejte i světlým a tmavým kontrastům společně! Růžová a tyrkysová mají také v podprsenkách post. Pastelové tóny jsou něžné a hodí se téměř pod veškeré oblečení. Na podzim se nechte hýčkat jemnou světlou barvou béžové či champagne.

krajkovákorzetovápodprsenka losos

Autor příspěvku: admin