Užijte si poslední záchvěvy letních teplot na chalupě

K letní atmosféře neodmyslitelně patří i dovolená, která se pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Využijte tak posledních dní a užijte si je v duchu léta s plnou parádou. Máte chalupu? Naplánujte si ještě prodloužený víkend začátkem září. Podniknout můžete ledacos a nudit se nebudete.

Chalupa v blízkosti rybníku

Pokud je zde dobrá kvalita vody, která dovoluje koupání, užijte si ještě zbytek babího léta u vody. Prostředí, které zde panuje, je klidné a bezpečné. Pod stromovím, kde se rozprostírá rybník nebo větší jezero vás ještě láká k poslednímu vykoupání a dovádění ve vodě. Nezapomeňte dětem vzít k vodě nafukovací lehátko, kruh, rukávky, ale třeba i balon nebo frisbee. Večer si můžete s mužem projít rybník jen tak naboso s žabkami v ruce, přičemž druhou rukou budete držet partnera kolem boků. Užijete si tak krásnou atmosféru, která je neopakovatelná.

Chalupa v blízkosti lesa

Nenapadá vás houbaření? Určitě ano, je to tradice, která se řadí mezi letní zábavu. Vyrazte s košíky na houby celá rodina. Sbírejte jen houby, které znáte. Můžete si přitom zahrát i nějaké hry nebo postavit z mechu a kapradí domečky, aj. Nasbírejte s dětmi kaštany, z těch se skvěle pomocí špejlí vytvoří zvířátka, která mohou bydlet v přístřešku, který jste jim vytvořila celá rodina v lese.

Chalupa v blízkosti většího města

Možná vás to zatím nenapadlo, ale z chalupy se dá vycestovat i chvíli jinam. Pokud jste už otrávení prostředím na chalupě, navštivte poblíž jarmark, kino, zoo nebo zábavný park. Určitě v každém větším městě je něco, co stojí za to navštívit. Výlety na hrady a zámky mají tajuplný podtext, který vás pohltí.

Chalupa v blízkosti kempu, hor

Ač je to sice netradiční, ale proč nezkusit něco jiného. Můžete se jeden den sbalit, udělat si piknik u vody a přespat pod stanem v blízkém kempu. Navíc s batohem na zádech a svačinou stihnete třeba i nějaký horský výšlap a večer si udělat pěkný táborák s tradičními buřty na ohýnku.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin