Držíte dietu? Potom vás určitě zajímá, za jak dlouho spálíte kalorie z různých jídel

Dámy, kolikrát jste ve svém životě již drželi dietu? Pravděpodobně to bylo již několikrát. O úspěšnosti a neúspěšnosti některých diet by se dalo polemizovat, ale tímto směrem dnešní článek směřovat nebudeme. Určitě vás totiž při držení diety napadlo, jak dlouho vlastně trvá, než se to které jídlo ve vašem těle spálí, a vy tak nepřiberete. Pojďme se na základní potraviny podívat.

Určitě i vás někdy lákalo, dát si během diety jeden šunkový chlebíček. Na první pohled se jedná o poměrně malou porci jídla. Pravda je však taková, že abyste všechny jeho kalorie kompletně spálila, musela byste vynaložit opravdu velké množství pohybu, a to ujít alespoň čtyři kilometry ve středně rychlém tempu. Teprve poté si můžete být jistá, že se tento chlebíček na vaší postavě nijak nepodepíše. Podobnou trasu byste musela ujít i v případě, že byste svému tělu dopřála párek v rohlíku, nebo jeden malý jogurt. Mírně náročnější terén byste musela zvolit po vypití třech velkých piv, nebo po porci jedné zmrzliny.

 

Jak efektivně odbourat tuk? Návod najdete ZDE.

 

Podstatně zabrat byste však musela v případě, že byste neodolala jedné koblize. V tomto případě by bylo nutné za jednu hodinu ujít alespoň 6 kilometrů. V tomto tempu, ale v náročnějším terénu byste poté spálila jeden vepřový řízek, nebo jednu tabulku vaší oblíbené čokolády. To nejlepší jsme si však nechali nakonec, a to je pořádná kalorická bomba v podobě smaženého sýru s hranolky. V takovém případě by bylo nutné ve svižném tempu ujít alespoň 20 kilometrů, abyste se dostala na nulu.

Samozřejmě celkovému spalování lze i výrazně pomoci různými přípravky, které celkově podporují metabolismus a tím i spalování kalorií jako takové. Ty mohou být založeny jak na chemické, tak i přírodní bázi a určitě jsou skvělým doplňkem při vaší snaze dosáhnout ideální váhy. Důležité však je, že musíte chtít i vy sama. Poté se kýžené výsledky určitě brzy dostaví.

[divider]

Autor: Damiha

Autor příspěvku: admin