Jak docílit optického zvětšení vašich očí?

Většina žen touží po tom, být naprosto dokonalá. Kromě základního líčení se určitě hodí znát několik tipů a triků, jak opticky zvětšit a tím zvýraznit své oči. Důkazem že to skutečně jde, mohou být například mnohé celebrity, které nenalíčené vypadají naprosto obyčejně, a teprve pod rukama zkušených vizážistů se jejich obličej změní k nepoznání.

První možností, jak své oči velmi snadno zdůraznit je natočení vašich řas. Pro tuto metodu je vhodné zvolit kleštičky na řasy, které jsou pro tuto metodu přímo určeny. Většina typů na našem trhu jsou plně vhodné na všechny typy očí a výsledkem jsou elegantně a přirozeně natočené řasy. Chcete-li celý efekt výrazně posílit, určitě si pořiďte kleštičky elektrické, které natočené řasy skvěle zafixují přesně do takové polohy, do jaké chcete. Můžete si být jista, že tento efekt zaručí rozzářený vzhled vaši očí.

Pokud chcete poradit s výběrem kosmetických pomůcek na úpravu řas a obočí? Přejděte sem.“

Když už mluvíme o řasách, naše oko obsahuje i spodní řasy, které jsou výrazně kratší. Ačkoliv u mnoha žen má jejich úprava spíše negativní efekt, u některých dojde k naprosto odlišnému efektu a skvěle tak vylepší celkový vzhled. Proto není nezbytně nutné jejich zvýraznění. Pokud se pro úpravu spodních očí také rozhodnete, ideální je použití kartáčku či tužky, kterou použijte k tvorbě linek. Určitě platí, že by aplikace měla být spíše jemnější a lehká.

Nejste si jisté, jakou tužku na oči vybrat? Přejděte sem.

Naprostým hitem poslední doby se staly umělé řasy. Ty působí nejenom velmi exoticky, ale také svůdně a zapůsobí na většinu mužů. Nutno dodat, že pokud jsou aplikovány skutečně profesionálně a správně, dokážou působit naprosto přirozeně a vaše okolí tak nemusí být dojem, že se skutečně jedná o řasy umělé. Výhodou této metody je hlavně to, že si můžete sama zvolit jejích délku. Pokud by se vám zdály až příliš dlouhé, lze je nůžkami pohodlně zkrátit, aniž by došlo k jejich jakémukoliv poškození. Ideální možností je střídat délku jednotlivých trsů, které použijete.

Nejlevnější umělé řasy a vše co k aplikaci potřebujete. Přejděte sem.

 

[divider]

Autor: Damiha

Autor příspěvku: admin