Orientální móda Vás láká svou omamnou vůní oblečení

Tajuplný Orient, který v sobě zahrnuje země Blízkého, Středního a Dálného východu se projevuje i v konceptu, který v sobě zahrnuje moderní stylové oblečení a řadu dalších doplňků. Pokud se i Vy necháte okouzlit orientem, čeká Vás změna ve Vašem šatníku, ale i třeba v životním stylu. Móda inspirována Tibetem, Nepálem a Indií je velmi zajímavá a netradiční. Nemusíte nutně být břišní tanečnice, abyste si koupila šaty nebo volné kalhoty, ale určitě Vás nadchne vzdušný materiál, volnost v každém pohybu a Vaše nespoutanost se projeví i navenek. Oblečení z těchto řad je velmi specifické a typické svými střihy, materiály a zdobením. Také orientální vůně, která z bavlny, kašmíru, hedvábí úplně srší, je opravdu luxusní a v oblečení vydrží.

1

Zemité, písčité a kořenité barvy na oblečení

Typické pro tuto módu jsou barvy, které připomínají podzimní listí. Určitě se zde setkáme s červenou, hnědou, žlutou, zelenou v zemitých podtónech, které jsou na výsost podobné i orientálnímu koření (sladká a pálivá paprika, pepř, hřebíček, bobkový list, zázvor, ale i kari, kurkuma nebo kardamon, aj.) Oblečení je navíc pro atraktivnější vzhled doplněno bohatým zdobením s kamínky, flitry, výšivkami, korálky, aj. Přesto je tento styl považován za jednoduchý, ležérní, vzdušný a lehoučký. Velice populárním kouskem v šatníku, který by ženy měly vlastnit, jsou tuniky z těchto řad. Jsou to v podstatě halenky, které jsou s různým šněrováním nebo zdobením. Dají se velmi dobře kombinovat k sukni nebo kalhotám. Určitě Vás nadchnou i vzdušné kalhoty, které nikde neškrtí a jsou z velmi jemné tkaniny, která Vám propouští ke kůži vzduch. Šaty jsou na léto také ideálním řešením. Upozorníte na sebe a budete nepřehlédnutelná, neboť vzory a další větší či menší zdobení jistě nikomu nezevšední. Atmosféru dálek umocníte parfémy, které budou s orientálními květy zvýrazněn podtóny koření a zemitých svůdných vůní.

Orientální e-shop Smoke-King má pestré nabídky oblečení a jiných doplňků, které Vás jistě uchvátí. Nabízí plno originálních kalhot, tunik, šatů, tílek, sukní, čepek, šátků, tašek, aj.

Autor příspěvku: admin