Tangle Teezer – zázračný hřeben

1Slyšeli jste už o zázračném hřebenu s názvem Tangle Teezer? Pokud ne, pojďme si ho blíže představit. Jedná se o horkou novinku, která se však během krátké chvíle stala naprostým hitem. Jedná se však o skutečně tak obrovský hit, za jaký je považován? Určitě ano.

Hřeben Tangle Teezer měl vyplnit především díru na trhu. Na něm totiž chyběl takový hřeben, který by dokázal pohodlně a bez jakéhokoliv poškození rozčesat všechny typy vlasů. A to jak suché, tak mokré. Ať už máte rovné, kudrnaté nebo zacuchané vlasy, Tangle Teezer je dokáže skutečně velmi snadno a pohodlně rozčesat. To je nejenom reklamní slogan, ale dokazuje to řada uživatelek, které se s ním chlubí na řadě diskusních internetových fór.

Právě tyto skvělé vlastnosti oceníte nejenom vy, ale i vaše malé dcery. Právě ty si nejvíce potrpí na dlouhé vlasy a jejich údržba může být často velice složité. Právě rozčesávání může být velmi bolestivé. Pokud nadále nechcete vaše dítko trápit a způsobovat mu bolest, rozhodně neváhejte a Tangle Teezer si pořiďte. Ačkoliv se jedná o naprosto unikátní novinku, je jeho cena velice příznivá. K dispozici je nejenom ve standardním „dospělém“ designu, ale můžete zakoupit i v provedení přímo pro vaši malou princeznu.

Jak obnovit poškozené nebo ztracené vlasy? Čtěte zde.

Pokud tedy i vy, či vaše dcera toužíte po tom, usnadnit si péči o vlasy, především potom jejich rozčesávání, určitě tuto novinku vyzkoušejte. Ačkoliv se již podobných novinek objevila na trhu spousta, žádná z nich nikdy neměla tolik pozitivních referencí. Právě naopak se většinou rozkřiklo, že podobné kartáče a hřebeny nebyli takové, jaké mají být. U hřebenu Tangle Teezer je však situace zcela opačná a jeho uvedení na trh vyvolalo skutečně lavinu pozitivních reakcí a ženy si ho vzájemně doporučují nejenom na diskusích, ale i různých sociálních sítích. Pokud vám tedy stávající hřeben, který používáte, nevyhovuje, nyní je nejvyšší čas na změnu.

[divider]

Autor: Damiha

Autor příspěvku: admin