Rovnátka jsou hitem moderní doby

invalising

Rovnátka už nejsou žádnou ostudou! Pojetí rovnátek dříve a dnes je úplně jiné. Jistě každý z nás si pamatuje na doby, kdy se dětem s rovnátky ostatní děti ve školách posmívaly! Nyní se rovnátka mohou stát Vaší nedílnou součástí, aniž byste se za ně více či méně museli stydět. Rovnátka jsou velmi populární a trendy. Nevěříte? Pojďte se společně podívat na typy rovnátek (ortodontické aparáty), které mohou být neviditelné, ale i extra vzhledné pro doplnění Vašeho stylu.

 

Obor, který se zabývá diagnostikou nerovností zubů
Nejprve si představíme obor, který se nerovnostmi zubů zabývá a to je ortodoncie. Možná je Vám toto slovo vzdálené, ale nemusíte si ho ani zapamatovat. Nerovnosti zubů a jiné vady skusu, Vám totiž v rámci svých služeb poskytne stomatolog. Zubní lékař se orientuje na Vaše zuby jako celek, takže zjistí nejen zubní kazy, ale i speciální nerovnosti a jiné vady. Rovnátka Vám tedy doporučí.

Jistě hraje roli věk
Malým dětem jsou nejčastěji dávána rovnátka, která jsou snímatelná, což znamená, že si je dítě může sundat. Zubní lékař určí míru nošení podle toho, jak moc jsou zuby křivé. V dospělosti jsou to poté již rovnátka fixní, která jsou napevno. Neděste se diagnózy křivých zubů u dětí, ani u sebe. Pokud léčba bude probíhat tak jak má a Vy budete dbát rad lékaře, je tato léčba dočasná a zuby se srovnají a budou v „řádku“.

Jak získat krásný a zářivý úsměv za jeden týden? Čtěte zde.

Viditelná versus neviditelná
Lékař Vám jistě doporučí, co je pro Vás vhodné, ale volba je na Vás. Ten, kdo nechce, aby byla rovnátka vidět, může si vybrat keramická průhledná rovnátka, která splynou se zuby, ale zároveň i s davem. Moderní záležitostí jsou rovnátka Invisalign, která jsou americkou zárukou kvality. Nosiče na zubech jsou z průhledného plastu, který jim dodá lesk a bílou barvu.

Určitě si lidé vybírají i rovnátka, která jsou vidět a upoutají s nimi pozornost. Jak je již známo, řada známých osobností se s nimi i zviditelnila. Určitě tedy není na škodu, zvolit si i rovnátka výrazná, která jsou s kovovými zámky různých barev. Správnou péči o zuby a rovnátka docílíte toho, že můžete spoustu mužům připadat i zajímavější a roztomilá. Jistě se roztomilost ženy neurčuje jen podle toho, jestli má rovnátka nebo ne, ale s rovnátky můžete vyčarovat krásný úsměv, který bude úplně jiných rozměrů. Image rozpustilé a rozverné školačky je populární téměř v každém věku. Muži chtějí ženu chránit již od pradávna, s tímto vzhledem budete působit křehce, ale přitom můžete být i nedobytná.

Zvýšení sebevědomí je s rovnátky dost pravděpodobné
Také se Vám může stát, že jste se za křivé zuby styděli, schovávali se, málo se smáli, aj. Napravte to, co jste měli udělat již dávno. Pokud jste rovnátka nenosili v dětství, máte čas to ještě spravit a zvýšit si své sebevědomí.

Falešná rovnátka v Thajsku a Číně
Lidé v Thajsku a Číně jsou dokonce za rovnátka ochotni platit, jen aby je mohli mít. To už je jistě k zamyšlení. Vy je nosit nechcete, ale oni si za to platí? Péče je drahá a tyto náhražky jim vykouzlí úsměvy zrovna takové, jaké oni potřebují. Náhražky se vyrábějí z různých barev, takže si mohou vybírat i podle toho, jaké barvy nosí oblečení a co se k nim tedy hodí. Zamyslete se nad dnešní dobou, při které jistě rovnátka již dávno nejsou tím, za co byla považována.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin