Líčení podle čtvero-ročních období

Ženy jsou stvořené na výsost krásnými bytostmi, které mnohdy nevědí, jak se nalíčit. To je škoda, protože možností, jak být svůdná a okouzlující v každé situaci je spoustu. Dnes necháme stranou módní trendy a zaměříme se na Vás, jako na celek a typ osobnosti. Moderní trendy nemusí totiž sednout úplně každému. Moderním stylem líčení, jsme se zabývali již v předchozích článcích, více zde.

Jak se tedy najdete v kategorii, která je stvořená i pro Vaše líčení? Úplně jednoduše, podle popisu Vaší přirozené pleti a barvy vlasů, aj.!

jarni typJarní typ
Jemná pleť je pro Vás typická a podléhá nejrůznějším výkyvům. Je častěji červená, ale nikdy není našedlá. Působíte křehce, ale přesto máte spíše sportovní typ postavy. Jemnou pleť doplňte o škály odstínu azurové modré, světle zelené, růžové, oranžové a zlaté. Víc než sněhově bílá, ti bude slušet její něžné krémově béžové zabarvení. Doplňky můžete volit podle typu očních stínů, pokud je tedy máte pro dnešní den tyrkysové, vezměte si i takový náramek. Perleťové šperky jsou univerzální, těmi nic nezkazíte.

 

letni typLetní typ
Máte spíše růžovější pleť, mnohdy i olivovou. Vlasy máte popelavé do blond, ale i světle hnědé nejsou výjimkou. Vaši pleti dodáte jasu, když použijete odstíny azurově modré až šedomodré, sytě červené, ale i stříbrné a růžové barvy vám půjdou. Stříbřité oční stíny doplňte o stříbrné náramky s pestrobarevnými kamínky, např. v barvě třešně nebo azurového oceánu. Pastelové barvy ti nic moc neříkají, budeš v nich vypadat mdle a tvá pleť s nimi splyne.

 

 

 

Nickelodeon's 24th Annual Kids' Choice Awards - ArrivalsPodzimní typ
Jsi zrzka, vlasy jsou krásně hnědo oranžové, tak se za ně nestyď. Oživ je navíc melírem. Pleť není úplně barevně sjednocená a zřejmě tě zdobí i pihy, které ti přidají na kráse. Pro tebe jsou pravé teplé barvy. Zelená olivová, hnědá, oranžová, zlatá a žlutá. Měděné odstíny do červena jsou také dobrou volbou. Těmto typům sluší zlaté barvy stínů a zlaté šperky. Bronzové pudry jsou také pro tebe.

 

 

 

zimni typZimní typ
Tak všichni jistě známe Sněhurku, Vy jste snad její dvojnice. Pleť jako z alabastru, bílá, rudé rty, vlasy jako černý eben. Temnější modrá, zelená, červená a růžová v tobě probudí pohádkové smysly.

Využij kontrastu černé, červené a bílé. Tvářenku a rtěnku vol ve stejné barvě, bude ti slušet rudá. Oční stíny zkus klidně dvoubarevné. Na spodní linii víček tmavší, nahoře do ztracena. Šperky se studenými tóny drahokamů a třpytivý štras ti bude slušet.

 

 

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin