Kalhotová móda na jaro, džíny stále na scéně

Nyní je období, kdy to ještě leckdy s počasím nevypadá na sukni. Pokud si sukni vezmeme, riskujeme, že v ní prochladneme. Můžeme tedy volit nejrůznější varianty, kterými může být sukně a k ní oblečené úzké legíny. Naprostým hitem je nyní sukně v kombinaci s kalhoty. Přehlídková mola už jsou plná tohoto nového efektu. Sukně, která končí tak, že z pod ní vykukují pár centimetrové nohavice kalhot, je velmi sexy. Mnozí z nás se tomuto modelu asi budou bránit, proto myslíme i na Vás a nabízíme Vám i trendy osvědčené džíny, se kterými také zazáříte.

„Slimky“ jsou stále populární

000357392Nyní na jaře jsou stále trendy džíny, kterým se říká „slimky“. Jsou úzké a nad kotníky jsou ještě obepnuté, takže Vám v nich krásně vyniknou dlouhé nohy, které ještě podpoříte boty na podpatcích. Opět platí, že čím výraznější džíny, tím lepší. Co říkáte sytě žlutým, které skvěle doplníte o černo-šedý pruhovaný svetřík a jste oblečená ve stylu vintage. Ten se opět probudil a je společně s retro stylem velmi populární i v džínovém konceptu. Sepraný denim je atraktivní a klidně může mít i slabou tkaninu, která přechází až v „díry“.

Džíny sluší každému, ten kdo se zrovna necítí na kalhoty úzké, může volit džíny tradiční, ale i zde platí, že „zvonáče“ raději ponechte ve skříni. Zkuste tedy upoutat i jiným způsobem, dbejte na každý detail a osvěžte staré džíny o pásek, který nebude z kůže, ale bude ze šátku. Různé vsadky jiných barev, nápisy, flitry a kamínky udělají z Vašich klasických starých džín neotřelý kousek. Také ohrnuté nohavice udělají Vaše džíny sofistikovanější nebo volte variantu zakončení nohavic do gumy, které je nápadité.

Určitě také můžete sáhnout po džínách, které se přizpůsobí každé postavě. Jsou z větší části z elastanu, který se natáhne. Navíc černé džíny se dají kombinovat s nejrůznějšími bláznivými svršky, tunikami, šaty, aj.

Vysoký pas u kalhot je nyní v módě

Střihy, kterým donedávna dominovaly „bokovky“ teď také můžete odložit a přebytečná kila po zimě tak skvěle skrýt v džínách nebo kalhotách s vysokým pasem. Jsou nyní v módě, stejně jako vzhled pánských kalhot u žen. Jasné, zářivé barvy společně s novým střihem jsou populární a Vy budete všude vidět.

Grafické vzory a geometrická síla v kosmetice a módním stylu. Čtěte zde.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin