Bělení zubů – trend ve světě módy

Jistě každého z nás je sen, mít bílé zuby, které nám budou propůjčovat zářivé úsměvy. Jenže než taková situace nastane je důležité zuby nejprve na takovou proměnu připravit. Náš chrup musí být řádně prohlédnut zubním lékařem, který stanoví diagnózu. Spoustu lidí v dnešní době trpí parodontózou, zubním kamenem, aj. Zubní kazy nám mohou pěkně potrápit život. Než se tedy provede samotný proces bělení zubů, čeká nás nejprve ošetření chrupu od odborníka včetně dentální hygieny a poučení, jak si správně čistit zuby.

 

Zuby jsou čisté, ošetřené a připravené na bělení, co dále

Zakryjí se měkké tkáně, dutina ústní se vyplní tampony a speciální pryskyřicí. Bělící gel se nanese na zuby, přičemž je chráněn i Váš zrak. Ochranné brýle jsou nutností, neboť bělení se provádí pod UV světlem, proces je tak urychlen. Gel se ze zubů stírá a nanáší se gel čerstvý. Podle požadovaného odstínu se proces opakuje. Principem bělení je vytažení tmavého pigmentu ven ze zubu.
Krásné bílé zuby za jeden týden? Čtěte zde.
Péče o zuby po bělení

Sklovina se musí opět uzavřít a než se tak stane, vnímáte tuto citlivost v zubech. Určitě se ze začátku vyhněte potravinám a nápojům, které jsou barvené přísadami, které by Vám Váš nový chrup mohly opět přivést k nežádoucímu odstínu. Zuby udržíte bílé tím, že se o ně budete nadále skvěle starat, chodit na preventivní prohlídky a správně čistit. Vyvarujte se přílišného pití kávy a čaje. Dále kouření je nejen zdraví škodlivé, ale neprospívá ani zubům.

Existují i bělící formičky pro domácí bělení, které se dají nasadit přes den nebo ve spánku, ale vždy dbejte správného návodu. Zuby se dají opětovně bělit i za delší časový úsek opět v ordinaci lékaře. Přejeme Vám, aby vám bílý zářivý úsměv vydržel co nejdéle. Určitě si každý všimne Vaší proměny. Váš nový outfit společně s vybělenými zuby a s výraznými doplňky z Vás udělá jarní krásku.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář